Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én biztos nem veszek kávéfőzőt...

Én biztos nem veszek kávéfőzőt. Bunkóság?

Figyelt kérdés
Párom barátja és főleg a felesége állandóan sérelmezik,hogyha vendégségben vannak nálunk,nem tudnak kávét inni. Megkérdezte,mikor akarok már venni egyet.Mondom,hogy soha,mert nem kávézunk. Húzgálta az orrát. Én erre megkérdeztem,hogy mikor akar kenyérsütőt venni,mert szeretem a házi kenyeret.Persze,mikor elmentek,párom lecseszett,hogy miért kell beszólogatnom,és hogy akkor tényleg vennünk kell egyet.Mondtam neki,hogy szó sem lehet róla.Sikeresen összevesztünk. Nem akarom beadni a derekam ilyen hülyeségben. Igyon mindenki otthon kávét. Én is viszem hozzájuk a Light Colát.Sose venne,bár tudja,hogy azt iszom.

2012. ápr. 9. 09:46
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
50%
Ezt a beteges lepontozást én sem értem. Én azt írtam az első oldalon, hogy nálunk szabad mindent, azt is, amit nem szoktunk, ha a vendég úgy kívánja... erre valaki lepontozott. Miért is? Kinek fájt ez?
2012. ápr. 9. 14:28
 32/56 A kérdező kommentje:

Ez volt a harmadik alkalom.Jelzem úgy,hogy most is grilleztünk,mindent előkészítek,megveszek,megsütök stb. Különben tényleg jó vendéglátók vagyunk. Itt szilvesztereztek,megtartottam a januári névnapomat,a vőlegényem februári szülinapját,a lányom szülinapi zsúrját március elején,pénteken meg grilleztünk. Szintén nálunk vendégeskedtek...

Nem annyira ő mérgelt fel,inkább a párom,hogy úgy csinál,mintha valami figyelmetlen házigazda volnék.

2012. ápr. 9. 14:43
 33/56 A kérdező kommentje:
Valaki,aki szerint valóban bunkóság,hogy nem veszek kávéfőzőt.
2012. ápr. 9. 14:44
 34/56 anonim ***** válasza:
53%

kicsit több humorral kéne ezt intézni.. szerintem valami másról szól ez...

ha lazábbak vagytok, belefér még az is, h odateszel egy kávéscsészébe egy kis kólát, és beadod, h amerikai ájszkaffé :-)

az ellenségeskedést kéne felszámolni

kérdés az is, milyen háziasszonynak tartod magad. ha azt szeretnéd, h a vendégek kellemesen érezzék magukat, akkor tekintettel kell lenni az egyéni igényeikre

másrészt sajnos vannak olyanok, akik elmennek máshoz, és alapból csak fikáznak... lehet, h az illető irigyel téged valamiért?

ha tényleg ez utóbbi, akkor kár egy ilyennel egy szintre süllyedni. szó nélkül rakd elé a kávét legközelebb, de eszedbe ne jusson ellenszolgáltatásképpen kólát várni, ha mentek :-)

2012. ápr. 9. 14:46
 35/56 anonim ***** válasza:
51%

még mindig 34es

nem bunkóság, h nem veszel, csak felesleges feszültségkeltés

2012. ápr. 9. 14:49
 36/56 anonim ***** válasza:
48%

Ja egyébként 1 dolgot ne felejts el kedves kérdező!

Én mint erős kávézós tudom hogy a kávé FÜGGŐSÉG!! vagyis aki kávézik az rabja ennek az italnak!

Ha nem iszom, nagyon fáradt tudok lenni!

Ha iszok akkor meg feldob és jobb kedvű vagyok!

ha választanom kéne hogy aznap ne igyak kávét de mondjuk este kávézok vagy fordítva akkor gondolkodás nélkül kávéznék és nem innék!

És ha hirtelen egy kávézós reggelente nem ihatna kávét vagy a munkahelyén... hidd el, iszonyat szörnyen nézne ki és szörnyű hangulatban lenne!

Hidd el, az agyuk ezerrel bombázza őket gondolatokkal hogy igyák már meg a kávéjukat és az nem kellemes érzés!

Igazán kevés dolgot tupk mondan hisz nem ismerlek téged, csak magamat és a barátaimat. De több barátom amint átjön már isszuk is a kávét mert különben csak tesped a karosszékben félunottan. De egy régebbi barátnőm reggelente ha nem itta meg a dupla kávéját akkor egész nap nem lehetett vele mit kezdeni!

Hidd el, neked csak egy barna lötyi de nekik ez ennél milliószor több!

Bár ezt az aki ne fogyasztja szerintem nem is értheti :)))

Sőt! Aki fogyasztja az is csak akkor jön rá ha abba akarja hagyni... :))))

2012. ápr. 9. 15:01
 37/56 anonim ***** válasza:
54%
mármint hogy "ha választanom kéne hogy aznap ne igyak kávét de mondjuk este alkoholizálok vagy fordítva a..." akart lenni :)
2012. ápr. 9. 15:02
 38/56 A kérdező kommentje:
Nem akarom ezt is felvenni a "repertoáromba". Cigit is tartsak itthon,ha netán elfogyna neki? Ne mááár.:(
2012. ápr. 9. 15:09
 39/56 anonim ***** válasza:
54%

Viszont 1 dologról még nem esett szó!

Közös döntést kell hoznotok a pároddal!

vagyis jó hogy te nem akarod de ő meg igen. Én azt mondom hogy ha akar és megveszi akkor legyen!

Elfogadom hogy te nem akarod viszont ha ő rászánja a pénzét akkor a helyzet tiszta és teljesen korrekt!

Szerintem ezt mondd meg neki és ha vesz egyet akkor szent a béke és mindenki jól járt!

2012. ápr. 9. 15:15
 40/56 anonim ***** válasza:
61%
Azt hiszem, mi már valamit nagyon nem értünk. Valamikor azt mondták rólunk, hogy a magyar ember kitűnő vendéglátó. Ez, az itt olvasottak alapján régen nem igaz. Emlékeztetni szeretnék mindenkit Viktória királynő híres esetére, ami - ha jól emlészem - valahogy úgy szólt, hogy Viktória királynő udvarában egy "primitív" nép főnökét látták vendégül, talán valami afrikai törzsét, aki jó viszonyt ápolt a britekkel. Amikor odavitték hozzá a - egyébként közismerten kézmosásra szolgáló - rózsavizes tálkát, a tanulatlan és bárdolatlan fickó egyszerűen beleivott. Mindenkiben megfagyott a vér, mi lesz ezután. Nos, ezután odavitték a kézmosó tálkát a királynőnek, aki némi mérlegelés után szintén felvette és ivott belőle.. ezután az udvari urak is mind, sorra. Akkor még ilyen volt a világ, kérem...
2012. ápr. 9. 15:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!