Én biztos nem veszek kávéfőzőt. Bunkóság?
#40 részemről ment a zöld kéz.
Egyébként tényleg nézzük már ezt egy problémaként!
A kérdező nem akar erre költeni. Rendben, érthető.
De gondolom nem erőfitogtatásról van szó hanem csak arról hogy sajnálja rá a pénzt!(régen rossz ha ebből lesz valakinek a párjával szemben erőfitogtatás...)
A párja szerint meg ez fontos akkor ő költse rá a pénzt.
Nem?
Már mi is többször megkaptuk, hogy miért nem tudok adni egy jófajta, erős feketekávét a vendégeknek. Hát mert nem is akarok! Én azért biztosan nem fogok venni kávéfőzőt, hogy havonta-kéthavonta egyszer elővegyem és főzzek a vendégeknek kávét. Ahhoz kéne itthon tartani őrölt kávét, aminek azért valljuk be, hogy elmegy az aromája ha régóta ki van bontva.
Mi soha nem kávéztunk, és soha nem is volt kávéfőzőnk. 3in1-ben votl itthon régebben, de most már az sincs, mert sokan leszólták. Ezek után még azt sem kapnak tőlem az biztos!
Bármi okozhat függést, legyen bármi otthon?
Tartsak itthon alkoholt, cigit, hátha valakinek kedve van hozzá? Egy kis füvet is, netán ha valaki hangulatba kerül?
A függés nem mentség, egyéni addiktológiai probléma.
Ha volt kotyogós kávéfőződ, és még instant kávét is vettél, de mindkettőt kritizálták, akkor egyet üzennék a kedves barátnőnek: kapja be! Komolyan.
Ez kész röhej, hogy így követelőznek. Tuti nem csinálnék a helyedben ebből problémát.
A pontozóknak meg ez legyen a legnagyobb örömük az életben :D
Akár le is mehettek egy közeli presszóba kávézni. Az ö helyükben tölem már kaptál volna egy kávéfözöt ajándékba valamelyik ünnepre.
Én is észrevettem, hogy valaki lepontozza az összes hozzászólást. Úgy látszik neki ez okoz örömet. Neki üzenem, hogy ezt is, légyszi!
Látom itt mindenki nekiállt sarkítani a témát és lepontozni!
Ennyire erővel most akkor még a vendégek érezzék megtiszteltetésnek hogy eljöhetnek és hozhatnak ajándékot??
Vagy ha a párja esetleg venne a saját pénzéből egy kávéfőzőt akkor ő az önző dög és szemét mert arra költené a saját pénzét amire akarja? vagy majd a válaszolók osztják be hogy mire költheti mert neki nincs semmi köze hozzá mert mi, akik 10 sort olvastunk egy esetről majd megmondjuk a tutit és aki nem azt csinálja az rib.nc és bunkó??
na álljunk már meg egy pillanatra!!
Nehogy már itt náhányan azért pontozzanak meg szóljanak be mert valaki szerint egy másik ember a saját pénzét valamire akarja költeni ami a barátainak jó és a vendégszeretetét mutatná?
És miért kezeljük evidenciaként hogy aki a kávés dolgot felhozta az egy szemét ri.anc aki követelőzik? Az egyik felet hallottuk és nem mind a kettőt!
Kezeljünk mindent fenntartással és lehetőleg ne szélsőségekben gondolkozzunk hanem a problémát oldjuk meg?
És aki így gondolkozik azt lehetőleg ne pontozzuk le már!!
A probléma az hogy az egyik fél akarja a kávéfőzőt míg a másik nem! Ennyi!
A megoldást meg már leírtam ami igenis elfogadhatónak kell lennie ha nem bunkózásban meg szemétkedésben gondolkodunk!
Nézzétek!
Engem meglepett hogy sokan hogyan állnak hozzá egy kérdéshez.
Én a párommal kezdetek óta ha probléma volt, azt megbeszéltük és olyan megoldást kerestünk ami mindkettőnknek elfogadható! Nem volt olyan hogy "akkor is az lesz amit én akarok és kész!!".
Nekem fura hogy ennyi ember van aki rá akarja kényszeríteni a saját akaratát a másikéra! Pláne hogy jól lepontozza aki nem így gondolkodik.
De neki kell felelnie a kapcsolatáért. Ha úgy gondolja a kapcsolatnak ilyennek kell lennie és az erősebb bika győz... és ez náluk működik akkor legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!