Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan történt a szakításod?

Hogyan történt a szakításod?

Figyelt kérdés
Fokozatosan, vagy egy csapásra. Engem tegnap "lepett meg" ezzel a párom (F), de a levegőben lógnak levezető találkozások. Mit tegyek? Minden porcikám rá vágyik, de az agyam azt mondja, értelmetlen. De egyszerűen nem tudom ilyen hirtelen nem hívni és nem látni.
2009. jún. 16. 21:15
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Mi két évig voltunk együtt, de szinte folyamatosan csak veszekedtünk minden apróságon... Aztán úgy éreztem, hogy én már nem szeretem őt, lekezelő és bunkó voltam, és egyáltalán nem foglalkoztam Vele! :( Összejöttem mással, mert úgy gondoltam mással jó lesz, de nem , nem volt jó, csak Vele! Pedig a szakítás után megkönnyebbültnek éreztem magam, és örültem hogy ez engem meg sem visel. De most, hogy eltelt pár hónap nagyon hiányzik és rájöttem, hogy én csak Őt szeretem, és bármit megtennék azért, hogy visszakaphassam! :( Úgyhogy ez van, elszúrtam , de attól még Őt fogom szeretni mindig, csak sajnos erre későn jöttem rá... Nagyon későn :( Bár mivel Ő igazán szeretett engem, úgy érzem még mindig szeret és nem sikerült elfelejtenie, én pedig nagyon rosszul érzem magam amiatt, ahogy viselkedtem vele :( Bárcsak visszajönne hozzám...
2009. júl. 30. 21:38
 32/32 Amore ***** válasza:
100%

A leghosszabb kapcsolatom 3 évig tartott megszakitásokkal! Én mindig megbocsájtottam neki és hittem hogy ezuttal minden szebb és jobb lesz de sose lett jobb csak max 1-2 honapig aztán ujra veszekedések és a régi problémák elöjöttek! Aztán egyszer saját szememmel láttam egy dolgot amit rá egy percre mivel ö nem tudta hogy láttam letagadott mindezt szemrebbenés nélkül! Akkor eset le igazán hányszor hazudhatott a szemembe és én meg naivan mindent elhittem mert elakartam hinni! Hab a tortán az volt hogy amikor én leakartam lépni a helyszinröl ö eröszakkal akart visszatartani és ha nem jön egy ismerös aki segitett akkor nem is tudtam volna eljönni! Aztán egy darabig hivogatott hogy találkozzunk de mindig nemet mondtam!Félévre a szakitás után ismertem meg a mostani párom akivel most oktoberben leszünk két éve együtt! Hozzáteszem sose szakitottunk és még a gondolat se merült fel! Nagyon Boldog vagyok vele! Mostani eszemmel nem értem miért huztam annak idején ki olyan sokáig az exxel !

22/l

2009. júl. 30. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!