Hogyan történt a szakításod?
A leghosszabb kapcsolatom 3 évig tartott megszakitásokkal! Én mindig megbocsájtottam neki és hittem hogy ezuttal minden szebb és jobb lesz de sose lett jobb csak max 1-2 honapig aztán ujra veszekedések és a régi problémák elöjöttek! Aztán egyszer saját szememmel láttam egy dolgot amit rá egy percre mivel ö nem tudta hogy láttam letagadott mindezt szemrebbenés nélkül! Akkor eset le igazán hányszor hazudhatott a szemembe és én meg naivan mindent elhittem mert elakartam hinni! Hab a tortán az volt hogy amikor én leakartam lépni a helyszinröl ö eröszakkal akart visszatartani és ha nem jön egy ismerös aki segitett akkor nem is tudtam volna eljönni! Aztán egy darabig hivogatott hogy találkozzunk de mindig nemet mondtam!Félévre a szakitás után ismertem meg a mostani párom akivel most oktoberben leszünk két éve együtt! Hozzáteszem sose szakitottunk és még a gondolat se merült fel! Nagyon Boldog vagyok vele! Mostani eszemmel nem értem miért huztam annak idején ki olyan sokáig az exxel !
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!