Hogyan történt a szakításod?
10 hét "ámor-mámor-rózsaszín köd" után, december 27én közölte, hogy bocsi, mivel én csak a szerető vagyok, ő inkább a "hivatalos" barátnőjét választja. Karácsony három napján rám se bagózott, pedig előtte volt már minden, közös lakás keresés, stb.
A következő két hetemre nem emlékszem.
Ennek két és fél éve, már egyáltalán nem szeretem, de mindig elszomorodom, ha eszembe jut az a szívfájdalom, amit okozott nekem. Valóságos fizikai fájdalom volt, heteken keresztül nyugtatókon éltem, mert 190-es vérnyomással ébredtem minden nap.
Pár hete megláttam a képét az újságban, azt hittem megint kiszakad a szívem.
Én is majd megvesztem, hogy találkozhassak vele, de azóta sem láttam és ez így volt jó. Aminek vége, azt nem érdemes bolygatni, mert sosem keveredsz ki belőle.:S
egyik napról a másikra
már egy ideje éreztem, h valami hiányzik a kapcsolatunkból, és gondolkodtam is mi legyen, hogy legyen, de nem jutottam dűlőre
aztán egy nap megkérte a kezem, azonnal nemet mondtam, és kitálaltam
még néhányszor próbálkozott a srác, de hiába
ma sem bántam meg
egyik napról másikra. tipikus szemétláda feeling
egyik nap még minden másik nap se szó se beszéd összejött egy másikkal... és ezt msnen közölte velem
L/16
Én az a tipus vagyok, hogy ami a szívemen, az a számon. Ez sok mindent megkönnyít, pl ha vmi bajom van a kapcsolattal akkor elmondom, ő tud rá reagálni, és közösen kereshetjük a megoldást.
Optimális esetben működik, de azért volt olyan, hogy többszöri jelzésem után sem változtatott a hozzáállásán, így végül leültettem egy kávézóban és elmondtam, hogy részemről nem akarok több esélyt adni ennek a dolognak.
Még én kísérgettem utána pszichológushoz, mert öngyilkossággal fenyegetőzött meg mindenhogy próbált visszazsarolni magához. Sikertelenül. Aztán pár hónapra rá összejöttem életem szerelmével, ennek idén lesz 10 éve, vasárnap múlt 9 hós a kislányunk - szóval jól tettem, hogy kitartottam az elhatározásom mellett és nem adtam még egy/kettő/sokadik esélyt neki újra...
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!