Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan történt a szakításod?

Hogyan történt a szakításod?

Figyelt kérdés
Fokozatosan, vagy egy csapásra. Engem tegnap "lepett meg" ezzel a párom (F), de a levegőben lógnak levezető találkozások. Mit tegyek? Minden porcikám rá vágyik, de az agyam azt mondja, értelmetlen. De egyszerűen nem tudom ilyen hirtelen nem hívni és nem látni.
2009. jún. 16. 21:15
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

A 22:47-es hozzászólást nem értettem. Mi másfél évig voltunk (?) együtt, épp most van az "évforduló". Az elején családot akart, stb., de mostanra megijedt. Pánikbeteg, és hiába mondogattam, hogy kezeltetni kéne normálisan, hogy elhagyhassa a gyógyszert. De pszichiátert nem akart, a jelenlegi meg leszarja, csak felírja a gyógyszert újra meg újra. Aztán már nem mondtam neki, de mostanában olyan rosszul érezte magát, hogy azt mondta, pszichológushoz kell mennie. Én meg magamban örültem,mert csak az ér valamit, ha ő dönt.

Most a pánikbetegségtől akar megszabadulni, és a kezdődő munkába beásni magát - és elköltözni a szüleitől. Mindez tök jó, csak mivel szarul van, azt mondja, most egyáltalán párkapcsolatot nem akar. De közben szenved a hiányomtól.

Jelenleg úgy érzem, kéne pár hónap szünet legalább. El tudom fogadni, hogy ilyen kihívásokkal szembenézni borzasztó energia és erőfeszítés - csak hát nem könnyű félreállni.

2009. jún. 17. 12:08
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Mi is másfél évig voltunk együtt... mindig voltak veszekedősebb periódusok, meg békésebbek. Most azonban minden egyszerre jött össze, mindkettőnknek vizsgaidőszak, plusz nálam súlyos családi gondok... Itthon muszáj optimistánk tűnnöm, mert ha én is kiborulok, azzal csak jobban belerántom a csalásomat a kétségbeesésbe. Így viszont mindig a páromnál buktam ki. Nem tudtam mosolyogni, sokszor elhagytam magam. Besokallt ettől. Ráadásul valahányszor van egy komolyabb veszekedésünk, mindig azzal jön, hogy ilyenkor meginognak a dolgok benne, és bár előtte komolyabbra tervezte a kapcsolatunkat, ilyenkor mindig visszahátrál. Míg én, sosem ingok meg vele kapcsolatban.

Most pár napja nem keressük egymást, és én folyton sírok... nem tudom, hogy lesz tovább, úgy hagytuk a dolgokat, hogy most pihentetjük a kapcsolatot, aztán meglátjuk. De egyre inkább úgy érzem, hogy ha esetleg megkeres azzal, hogy folytassuk, nemet mondok, bármennyire is szeretem. Nekem ugyanis van egy olyan elvem, hogy ha egy számomra fontos ember nincs mellettem a nehéz időszakban, ne legyen velem a könnyűben sem. Így nem lehet közös jövőnk, és mi azt szerettünk volna.

:(

2009. jún. 17. 13:04
 23/32 A kérdező kommentje:
Igen, a veszekedés, konfliktus sajnos nála is ezt váltja ki. Én azt mondom, meg kellene beszélni, ő meg azt hiszi, ez (konfliktus) azért van, mert rossz a kapcsolatunk.
2009. jún. 17. 13:17
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
13:04es: Nem bántad meg soha?Én is hasonló helyzetben vagyok: vizsgaidőszakban mindig meginog a kapcsolatunk és családi problémák is vannak.Szeretjük egymást,de elég nagy a távolság is,vizsi időszakban nem is találkozunk,ideges vagyok akkor és bizta veszekedés lenne belőle.
2009. jún. 17. 13:52
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
13:04-es vagyok: ez az egész még friss, és biztosan meg fogom később bánni, hogy elküldöm őt, de ha ő nem képes nehéz időszakban mellettem állni, és fél a bánattól, akkor nem tudok mit tenni... nem lehetek minden áldott percben mosolygós. :( És akkor ez hogy nézne ki a későbbiekben? Minden nehezebb időszaknál nem beszélnénk napikig-hetekig, majd mikor újra jó időszak jön, visszatérne és folytatnánk? Na nem. Akármennyire imádom őt, ebből nem kérek.
2009. jún. 17. 14:21
 26/32 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik, most már tényleg "mindjárt" szakítunk. Ő lassan próbál elszakadni, én meg még hittem abban, hogy együtt leszünk. Azt mondja, meghasad a szíve, ha kimondja, hogy nem akar engem, de így se jó, ahogy most van. Ezzel egyetértek. Végül az lesz, hogy én mondom ki. Pedig valójában ő érte el a szakítást. Jaj, de szörnyű időszak jön!
2009. júl. 30. 10:03
 27/32 anonim ***** válasza:
19%

"Életem szerelme jeggyűrűért gyilkolt,... Azóta depresszióban élek -- 06-16 21:24"

Ha ide tévedsz, írd már le lécci, hogy a meggyilkolt hozzátartozóinak érzése miatt van-e depressziód???

2009. júl. 30. 10:29
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: a lány nem tehetett róla...azért nem kellene leszólni. Biztos, hogy ő is nagyot csalódott a volt barátjában.

Én nem szakítottam senkivel, mert a férjem volt az első és egyetlen. A férjemnek viszont volt egy nagyon "furcsa" kapcsolata előttem. A barátnőjével kb. 1 évig voltak együtt. Nagyon akarta a lány, hogy elvegye már, de ő nem volt benne biztos, hogy az a lány az igazi neki. A lány másik országból való volt (férjem sem magyar) és a lánynak vissza kellett mennie a saját országába, mert lejárt a vízuma...hát igen, a férjem érezte, hogy ezért akarta, hogy elvegye. De ennek ellenére tartották egy ideig a kapcsolatot meg beszéltek a házasságról. Végülis kiderült nemsokára, hogy a lány hozzáment egy másik férfihez, akit egyébként nem is ismert, csak felszedte a pasi valahol. Csak azért csinálta, hogy visszamehessen a másik országba. Mikor ott felkereste a férjem, azt mondta neki, hogy tartsák fenn a kapcsolatukat, mert őt szereti egyébként. Ekkor szakított a férjem nagy undorában.

2009. júl. 30. 10:41
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit akartam, hogy szerintem undorító dolog valakin keresztül jogcímeket szerezni úgy, hogy a másik nem megy bele. Azért házasodni, hogy valaki vízumot szerezzen annyira alávaló dolog...még jó, hogy a férjem kapcsolt és szakított. Így mindketten megtalálhattuk az igazit. :)
2009. júl. 30. 10:44
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Mi 3 évig voltunk együtt. 17 évesen megláttam az első nap az osztály teremben és ott vége volt mindennek. Nem tudtam beszélni vele, hozzászólni. Semmit. Mindíg a közelében akartam lenni de enm tudtam mert hozzá szolni sem mertem. Fl évig kerülgetem mire oda álltam elé és elmondtamm mit érzek. Ledöbent, azt hitte utálom ezért nem szólok hozzá. Elmondtam hogy nem várok el tőlle semmit, csak nekem volt fontos hogy elondhassam. Utánna minden jó lett, beszéltünk hülyéskedtünk minden. Év végén összejöttünk 3 évig vcoltunk együtt. Csodálatos volt az igazi első rózsaszín szerelem. Aztán egyik napról a másikra azt mondta vége elhozta a lakásukból a holmiaimat ami nagyon kellhet. Egy világ dölt össze bennem. Azt hittem ez nem is igaz. Leirhatatlan volt. Tartottuk a kapcsoaltot ugy ahogyan egy ideig reménykedtem aztán előttem is kinyílt a világ. 3 hónap után karácsonykor találkoztunk, összetörve sírva állt előttem hogy kezdjük újra. Én már nem tudtam. Összeborulva álltunk karácsony napján és elköszöntünk. Azt mondta az lesz életének a nagy feladata hoy találjon valakit még egyszer aki úgy szereti önzetlenül és akivel fele annyira érzi jól magát mint velem. Ha visszagondolok most is remeg a kezem. Már mással más emberként az esküvőmre készülök. De abban biztos vagyok hogy soha senkit nem fogok olyan tisztán és őszintén szeretni mint Őt akkor azon a három évben! Így ér véget egy tiszta rózsaszín első szerelem!
2009. júl. 30. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!