Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sajnos évek ota nem voltam...

Sajnos évek ota nem voltam otthon, hamarosan hazamegyek- 5 szoban tudnatok nekem jellemezni, milyen most otthon?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Régen voltam otthon, persze figyelemmel kovetem az eseményeket, de a hirekbol nem mindig "jon le" a kozhangulat, az, hogy hogyan élnek az emberek, hogyan élik meg mindennapjaikat- pénzugyi, munkaugyi, egyéb téren. Kacérkodom azon gondolattal is, hogy végleg hazamegyek egy napon, ezért volnék kivancsi- Ti, akik " belulrol" lattok mindent, hogyan érzékelitek az otthoni helyzetet, létet. Szoval- lennétek oly kedvesek, egy 5 szoban ( jelzokkel) értékelni, leirni milyen " otthon"? :)
2012. ápr. 4. 14:28
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Hát itt, falun bizony mindenkiről lerí az a rosszkedv...
2012. ápr. 4. 21:25
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

Akinek sok volt, annak még több lett.

Akinek kevés volt, annak még kevesebb.

Amellett, hogy minden drágult.

Aránytalanság, kiszipolyozás, kilátástalanság, álmodozás, tehetetlenség.

23N -pályakezdő, munkanélküli (akit családja támogat, de mégis körülöttem mindenhol ezt érzem)

2012. ápr. 4. 23:34
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
a magyarorszagon eloknek lehet, hogy nem tunik fol, de a kulfodieknek egybol feltunik, hogy az emberek nagyon bunkok lettek az utobbi idoben, es latvanyosn belegazolnak egymasba, es emelett mindenkinek olyan feje van az utcan mintha lemeszaroltak volna a csaladjukat. nekem mint kulfoldon elonek az evi 1 max 2 latogatasbol ez jon le
2012. ápr. 5. 02:28
 34/39 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nehèz Magyarorszàgon èlni ma, s talàn sosem volt konnyù..

De mièrt ilyen pesszimistàk ès negatìvak ma a magyarok?

Mìg egèszsègesek vagyunk, van hàzunk ès van mit ennunk, minden màs csak rèszletkèrdès.. tudom a sok pènz mèg boldogabbà tesz.. de ha majd elveszìtjuk az egèszsègunket vagy egy szerettunket, vagy nem lesz mit ennunk, netàn hol laknunk, akkor fogunk ràjonni, hogy, mìg mindez megvolt, mily boldogok voltunk!?

èn is sokszor panaszkodom,mikor valami nem ùgy megy, ahogy èn szeretnèm, panaszkodom a kevès pènz miatt, sok minden miatt.. de aztàn arra gondolok, hogy a legfontosabb èrtèkek mind megvannak nekem, melyek most talàn nem is tùnek èrtèknek, de nèlkuluk nem tudnèk èlni... ès nem csak èn vagyok ezzel ìgy, hanem szerintem rengeteg ember... csak nem vesszuk vagy nem akarjuk èszrevenni a minket korulvevò szèpsègeket,inkàbb sirànkozunk mindenèrt, ahelyett, hogy èlveznènk a jelent,èlveznènk azt,amink van, s nem sirankoznànk azutàn amink nincs vagy,ami màsnak van...

ìgy toltunk el egy egèsz èletet, hogy sirànkozunk..

Pozitìvabb gondolkodàsmòddal, tobb mosolygò emberrel, lehet jobb volna minden.. vagy csak èn vagyok elvont gondolkodàsù ès àlmodozò :)

2012. aug. 24. 20:11
 35/39 anonim ***** válasza:
Mindenhol jó, de legjobb otthon!
2012. aug. 24. 21:37
 36/39 anonim ***** válasza:

Pasitolvaj szukák, dagadtnőmániás palik, hisztis, gyáva korcs nép, néhány értelmes ember, aki túl kevés ahhoz hogy tegyen:(

Kb ennyi.

én 5.ik éve eljöttem onnan, elegem van a magyarokból. Az ország azért hiányzik.

2014. dec. 14. 23:30
 37/39 anonim ***** válasza:
Az meg kamu h csórók:) amikor otthon voltam, dugig volt a drága strand, magyarokkal:) és némelyik drágább ajcsikat vesz mint az én fizum. Csak rinyálnak, ennyi.
2014. dec. 14. 23:33
 38/39 anonim ***** válasza:

Nem tudom? nevű felhasználónak

Ha elmentél, aztán visszatérve is drága neked a strand (ami nekünk tényleg az), akkor rossz helyre mentél.

De azokért sose kár, akik elmennek, azok eleve nem ide valók.

2014. dec. 15. 00:41
 39/39 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt drága mert jól keresek:)

Sajnálom hogy nem vagyok egy szemét, hiszits, tepedt disznó, aki minden szembe jövő pasival lefexik, tudom, az a pasik álma. Tényleg nem vagyok odavaló, van gerincem.

2014. dec. 15. 08:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!