Sajnos évek ota nem voltam otthon, hamarosan hazamegyek- 5 szoban tudnatok nekem jellemezni, milyen most otthon?
Bocs, h nme tartom be akérdésed. De már biztos elfelejtetted: ha itt b á r m i r ő l megkérdezed, h milyne öt szóban, ezt fogod hallani, szr, szrabb, legszrabb...:) Szóval nem leszel okosabb. Ez a kultúránk része. Ez visz előre. A helyzet nem rosz, de sok a szegény, meg a munkanélküli. Az ország romokban, nincs munkahely. Viszont a helyzet konszolidálódik. Ha akarsz valamit kezdeni itthon, ideális időpont hazatelepülni. az ingatlan olcsó, a kezdő magyar vállalkozót a kormány is támogatni kívánja. Konkurencia nincs, csak a multi, de a hangulat a hazai felé fordult egy-két éve. Az igény pedig a minőségi felé. Szóval, ha van valami (bármi) ötleted, amiből megélnél, akkor soha jobbkor. Viszont ha bérből - alkalmazottként élnél, hát, akkor az anyagi lehetőségek igencsak korlátozottak. Egyetlen lehetőség az autóipar.
Viszont szolgáltatásra van igény, minden területen.
Hmmm... koszonom a valaszokat... :S
Nyugat-Europban élek, kétnyelvu asszisztens vagyok. Kicsit tobbet keresek, mint a minimalbér itt..
5 szóban nehéz. Egy kicsit több szót írok.
Egy felmérés szerint a legszebb magyar szavak:pillangó, édesanya, szerelem, békesség, hópehely, szellő.
Kosztolányi a fülolaj, láng, gyöngy, anya, ősz, szűz, kard, csók, vér, szív, sír szavakat találta a legszebbnek.
És ezeket sok más gyönyörű szó társaságában élőben hallhatod minden nap!
majdnem közgazdászként szerintem Magyarország jelenleg:
kizsigerelés
rosszkedvűség
tehetetlenség
álmodozás
reménység
Hát az árak felmentek, a két kiló alatti béreket is ugyanúgy 16%-kal adóztatják, mint az afelettieket, a tömegközlekedés és a benzin is drágább lett.
Szerintem a kinti életedet ne add fel, ne költözz vissza ide, mert nem biztos, hogy ugyanolyan színvonalon tudnál élni itt, mint ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!