Hogy vegyem rá aput? Kivagyok idegileg. =/ FONTOS!
Magántanuló szeretnék lenni, de nem tudom ez hogy működik?! A szüleimnek gondolom kell fizetni, és ha igen mennyit, és hogy megy ez?:) Be kell menni a suliba, és tovább? Kikészültem több ok miatt, és már nem bírom. :(
17L
Megszólalnál kérdező ?
Mik a gondjaid ............ ?
Pénzért nem lehet magántanulónak lenni. Ahhoz valami nagyon súlyos indokot kell felmutatnod, például hogy súlyos beteg vagy testi fogyatékos vagy, és emiatt nem tudsz bejárni az iskolába, vagy a családod olyan szegény, hogy dolgoznod kell tanulás helyett, vagy hogy olyan pszichés betegséged van, ami lehetetlenné teszi, hogy közösségbe járj. De akármelyik is a helyzet, bizonyos időközönként be kell menni az iskolába egyeztetni a feladataidat a tanárokkal, és vizsgákat tenni minden félévben.
Egyébként miért akarsz magántanuló lenni? (Csak azért kérdem, mert én voltam az egy rövid ideig, anyagi gondok miatt. Nem könnyű, elhiheted, főleg ha mellette még dolgozol is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!