Miért tőrténik ez velünk állandóan? (már belefáradtam és kivagyok idegileg)
Ez nem Istentől függ, hanem Tőletek.
Ismered a szidó viccet?erről a szituról ez juott eszembe... Zsidó falut elönt az eső, mki menekül. Grün az egyedüli, aki meg se moccan, ül egy szekrényajtón a vízen. Grün, gyere már, itt fogsz meghalni! Szól a szomszédja. Grün: Nem, engem Isten megsegít. Eltelik 1 nap, jön a tesvére: Grün, gyere már, hát itt fogsz éhenhalni! De Grün makacs: Nem megyek, engem Isten megsegít.
2 nap múlva unokatestvére próbálja kérlelni, ugyanaz Grün makacskodik. 3 nap múlva Grün éhen-szomjanhal, Isten fogadja őt. Grün nagyon mérges: Uram, hogy tehettél ilyet, én annyira bíztam benned! Kitartottam a végsőkig mégis elhagytál engem!??
Isten csodálkozva felel: ÉÉÉÉÉN? Hát 3 mentőcsónakot is küldtem neked!!
Szóval ezzel csak azt írom, hogy Isten abban segít, amit MÁR elhatározol. Ölbe semmi sem pottyan, ebben kár hinni.
Utána kell menni, újabb albérlet, újabb lehetőség. 10ből 1 csak összejön. Persze csakis akkor, ha akarjátok....
Én nem hibáztatok senkit, gondolom eza sorsom.De itt nem csak rólam van szó, hisz ketten vagyunk.Vagy én hozom a rontást mindenkire?
De ha most ezt a részét nem nézzük, akkor sem értem hisz ez majdnem olyan(kicsit elvontan)mintha egy halálos beteggel játszadozna az élet, h. egyik pillanatban reményt kap,aztán mire bele éli magát elveszi tőle.Az a baj, h. nálam bármibe bele élem magam,nem lesz belőle semmi.Pedig nincsenek nagy igényeim(szép családi házban lakok, szóval tudom h. itt Pesten olcsón nem lehet túl jó lakásokat kapni és nem is álompalotát keresünk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!