Miért tőrténik ez velünk állandóan? (már belefáradtam és kivagyok idegileg)
Ismerek ilyen embert, aki mindig csak panaszkodik, de a jótanácsokat, a pozitív dolgokat nem fogadja be. Szerintem most ugyanilyen a kérdező is, kár ide bármit is írni, mert csak panaszkodni akar, és nem megoldani a dolgot. Már bocs, de ez egy játszma, hogy így sajnáljunk, úgy sajnáljunk, ez az önsajnáltatás nagyon megy, itt nem is egy jó albérlet lenne a megoldás, hanem kicsi tükörbe nézés, hogy mégis miért panaszkodok, ahelyett, hogy örülnék annak, ami van...
Én pl. évek óta egyedül oldom meg az albérletet, a munkát, a költözéseket, javítgatásokat, nincs párom, és mégsem kesergek feleslegesen. Ha valamit kell, megoldom. Remélem, egyszer a kedves kérdező is rájön, hogy semmi más nem kell a sikerhez, mint akarat és hit. Bocsánat a pszichós monológért, de ez nagyon kikívánkozott belőlem a kommentek és válaszok alapján.
Egy előző válaszoló
Az előző válaszoló vagyok
Szerintem Neked az a segítség, hogy elkezdesz küzdeni a boldogságért, mert az nem olyan, hogy az öledbe pottyan. Légy határozott, és küzdj! El akarsz költözni Pestre? Akkor költözz! Én nem azt mondom, hogy ne írd fel a kérdésedet, mert látod, próbálunk segíteni, de a segítséget ne told el magadtól! Nézz magadba, miért nem vagy boldog? Nem lehet, hogy kéne ezzel kezdeni valamit? A boldogság sosem a külső tényezők függvénye, az egy olyan dolog, ami benned van, még akkor is, ha sok problémád van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!