Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tőrténik ez velünk...

Miért tőrténik ez velünk állandóan? (már belefáradtam és kivagyok idegileg)

Figyelt kérdés
A párommal hamar összeköltöztünk,de eddig csak szülőknél laktunk.Már lassan 1 éve nálunk lakunk(vidéken),de szeretnénk Pestre költözni ideiglenesen, albérletbe.(mindketten ott dolgozunk, illetve a párom Pesti és ott él 22 évig).Hónapokig a szüleim nem akartak elengedni az anyagiak miatt.Mi nem keresünk,mert ha keresünk albit akkor olyat valahogy nem találunk, viszont az élet valahogy úgy hozza h. mindig az ölünkbe esik vmilyen ajánlat, ami pont megfelel nekünk, anyagilag is és kinézetre is(nincsenek nagy igényeink),de mire már beköltöznénk,addigra jön valami bukkanó, pl. volt 1 ami az lett volna h. a bérbeadó kért volna kulcsot, a mostani pedig az utolsó pillanatban kért kaukciót(csak nem tudjuk mire fel,mert ismerős, a ház totál le van lakva, festés kell,fürdő megcsinálása,konektorok kicserélése, zár megjavítása, + bútorcsere.Gáztűzhely-mosógép- hűtő amúgy sincs.)Nem értem miért történik ez velünk.Már kezdem börtönben érezni magam, amiből nincs kiút.Miért ad az élet egy jó lehetőséget és mire már beleélnénk magunkat+már a kezünkben érezzük, egyből elveszi.Sajnos mióta nálunk lakunk olyan mintha kiszaladna apénz a kezünkből+ a párom feszültebb is, többet kell utaznia,a barátait sem látja és nálunk vidéken unalom van.Amikro pesten laktunk sokkal jobb volt,de most olyan mintha az élet nem akarná h. újra élvezzük ezt addig amíg tényleg nem lesz gyerekünk és csak ismerkednénk a közös élettel szülők nélkül.
2010. aug. 23. 13:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Próbáltuk a telefonhívogatásokat,de az időpontegyeztetéssel is vannak gondok,mert a párom este 6-7 előtt nem ér rá,az olcsó lakásoknál kellett előleget fizetni azért csak h. megnézzük,én elvileg csak 3-ig dolgozok,na akkor mit csinálok este 6-7-ig amíg a párom odaér a lakásig,egyedül nem intézem,mert nem biztos h. ami nekem jó,az neki is.Próbáltam egyedül,nem ment,ketten is próbáltuk ezt a netes keresgélést,nem ment.volt h. a bérbeadónak nem tetszett az h. ennyiszer kikell jönni a lakáshoz mert persze nem egyből mondtunk igent, volt aki félreértette az időpontos és ezért volt a balhé,egyszerűen belefáradtam, nagyons zeretnék elköltözni,de nem értem miért nem jön össze. Mi kis lakást szeretnénk, közel mindnhez,kaukció nélkül(ha olyan a lakás),max havi 45-50.000 rezsivel együtt.
2010. aug. 23. 13:47
 12/15 anonim ***** válasza:

Ismerek ilyen embert, aki mindig csak panaszkodik, de a jótanácsokat, a pozitív dolgokat nem fogadja be. Szerintem most ugyanilyen a kérdező is, kár ide bármit is írni, mert csak panaszkodni akar, és nem megoldani a dolgot. Már bocs, de ez egy játszma, hogy így sajnáljunk, úgy sajnáljunk, ez az önsajnáltatás nagyon megy, itt nem is egy jó albérlet lenne a megoldás, hanem kicsi tükörbe nézés, hogy mégis miért panaszkodok, ahelyett, hogy örülnék annak, ami van...

Én pl. évek óta egyedül oldom meg az albérletet, a munkát, a költözéseket, javítgatásokat, nincs párom, és mégsem kesergek feleslegesen. Ha valamit kell, megoldom. Remélem, egyszer a kedves kérdező is rájön, hogy semmi más nem kell a sikerhez, mint akarat és hit. Bocsánat a pszichós monológért, de ez nagyon kikívánkozott belőlem a kommentek és válaszok alapján.

Egy előző válaszoló

2010. aug. 23. 13:50
 13/15 A kérdező kommentje:
Elhiszem h. másoknak is vannak bajai és nekem is van ezen kívül ezer és ezer és boldog vagyok h. van párom és van h. laknom és egyenlőre munkám is van.És nem megoldást kerestem, hanem értelmet, h. miért történhet ez, h. olyan mintha kapnék vmit,de aztán mégsem.Sokáig vártam arra h. kipróbáljam szülők miatt mert engedtem anyámnak és inkább azt tettem ami neki jó, az egész életem az amit ő akart és most szeretnék a saját lábamra állni.Nekem is vannak gondjaim és másoknak is.Nem kértem senkit h. sajnáljon, hisz tudom h. mindenkineka a saját gondja a fontosabb, egyszerűen csak közöltem(hisz ezért van ez az oldal, tudtommal) h. épp mi a bajom(ezen kívűl van fontosabb is,de ahoz nem emberui segítség kell), és h. miért lehet ez.Adtak tanácsot és azokat nagyon is köszönöm,de sajnálom h. csak panaszkodni tudtam, hisz válaszoltam midnenkinek rendesen, h. igen,ezt is megpróbáltuk,de nem jött össze.Lassan 1 éve folyamatosan.Sajnálom h. ilyen körülményesek vagyunk,de a párom (drogos,hajléktalan,piszkos)környezetből szabadult ki és sajnálom h. nem szeretném oda visszaköltöztetni.De anyagilag csak olcsót engedhetünk meg magunknak.Én csak feltettem 1 kérdést amire választ vártam és kaptam is pár embertől,nekik köszönöm.Aki pedig úgy gondolja h. sajnálkozom,de közben magát is megemlíti és inkább úgy gondolkozik és olyat mond amivel pont ellent mond magának, azt kérem ne írjon!(nem bántottam senkit)
2010. aug. 23. 14:01
 14/15 A kérdező kommentje:
Sajnálom h. lelkileg kivagyok és nem tudok örülni, iylen vagyok és kész.(gyerek korom óta depresszziós vagyok), együl akkor voltam boldog és kiegyensúlyozott amikor itt laktam Pestem,de ez csak fél évig tartott.Tudom másnak rosszabb mint nekem és szívesen segítenék az egész világon ha tehetném,de még magamon sem tudok segíteni. Köszönöm az életnek, h. van párom, munkám,viszonylag most már egészségesebb vagyok mint ahogy szüledtem.De sajnálom h. jelenleg nem vagyok boldog ember, és nem is sajnálatot kértem hanem választ, h. kinek mia véleménye miért nem jön össze,vagy miért ilyen velünk a sors.Örülök annak aki meg tudja oldani a dolgait egyedül,de ha mindneki ilyen lenne, akkor nem létezne ez az oldal.
2010. aug. 23. 14:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Az előző válaszoló vagyok

Szerintem Neked az a segítség, hogy elkezdesz küzdeni a boldogságért, mert az nem olyan, hogy az öledbe pottyan. Légy határozott, és küzdj! El akarsz költözni Pestre? Akkor költözz! Én nem azt mondom, hogy ne írd fel a kérdésedet, mert látod, próbálunk segíteni, de a segítséget ne told el magadtól! Nézz magadba, miért nem vagy boldog? Nem lehet, hogy kéne ezzel kezdeni valamit? A boldogság sosem a külső tényezők függvénye, az egy olyan dolog, ami benned van, még akkor is, ha sok problémád van.

2010. aug. 23. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!