Tisztára kivagyok már idegileg. Mit tegyek? Tiszta idegbeteg.
Elkényeztetett taknyos kölök. Ha elköltözöl, akkor megoldódna a helyzet. Kétlem, hogy pszichiátriai eset lenne, de ha így is lenne, te ebbe nem avatkozhatsz bele, ha anyukádék eltűrik, te sokat nem tehetsz. Nem marad más, csak a költözés, ha ilyen nagy a baj.
De hány éves vagy?
Mert a testvéred egy lázadó kamasznak tűnik, semmi másnak, egy szaros gyereknek, akit agyonkényeztettek, és mellette még gonosz is.
Öhöm, mi az, hogy ver a testvéred? Mármint megver, hogy ezzel kimutassa a dominanciáját? Hát, figy, én ezt nem hagynám...
Nem tudnál a nagyidékkal lakni?
De az a ház, ahol laktok a szüleitek háza, tehát ha anyud nem látja be, hogy ez így tarthatatlan, akkor nem tudsz mit tenni.
Apud nem tud a testvérednek munkát külföldön? :D
Te mennyi idős vagy?
Sajnos nem tudsz mást tenni, minthogy megpróbálod kibírni és jól tanulni, hogy minél előbb elmehess.
Azért én megpróbálnám felvenni a telefonommal amikor örjöng, ha nem is filmet, de hangfelvételt úgy is csinálhatsz, hogy ne vegye észre.
És ha édesapád hazajön, akkor lemondanám neki a problémát és lejátszanám a felvételt. talán akkor észretérnek a szüleid.
mert így tényleg senki és semmi nem lesz a tesódból.
Utolsó vagyok. Amúgy meg, ha csak 12 vagy, ahogy sejtem, akkor meg csak túlspilázod a dolgot.
De a lényeg,hogy az a szüleid háza, és neked alkalmazkodnod kell. :)
Figy, szerintem nem lehet olyan szörnyű a helyzet :). Mármint van családod, aminek sokan örülnének. :) Beszéltél már nagyival, vagy valakivel? Mert ők is ezt mondanák szerintem, hogy túlspilázod.
Az utolsó előtt voltam, bocsi.
Csak érted, nem látunk bele a helyzetedbe. Beszélj közeli hozzátartozóval.
Beszelhetsz a Mamaddal pl., a masik hogy menjel el otthonrol. Lehet setalni, kerekparozni stb., tehat kozos programot szervezzel a baratnoiddel, s igy kevesebbet kell otthon ulnod,
hiszen a Testvereddel is az a baj, hogy otthon ul, es duhong, de ha elgondolkozol, akkor mar latni fogod, hogy Te is ugyanazt teszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!