Tisztára kivagyok már idegileg. Mit tegyek? Tiszta idegbeteg.
Szerintem is el van kényeztetve,valamit nagyon elrontottak a szüleid a nevelésénél!:S
Mondd meg a apukádnak miket csinál!?
Köszönöm a segítséget. Mindig is ilyen idegbeteg volt, mondta anya, 1-2 éve skorában volt orvosnál, de nem tudtak segíteni. Szóval ilyen lehetett mindig. Nem tudom hogy hogy hagyhatja, ha nekem lenne ilyen a gyerekem, én nagyon nem hagynám.
Bentl
Anyukádnak valamilyen retorziót, kemény büntetést kéne alkalmaznia a tesóddal szemben. Pl. egyáltalán nem ad neki pénzt!! Nulla forintot! Csak enni kapna otthon és kész! Hát térjen már észhez!
Ha nem megy szép szóval, akkor muszáj keményen fellépni ellene! Szerintem a pénzmegvonás kezdetnek jó lehet! És azt az ötlete is támogatom, amit valaki már említett: csinálj videó, vagy hangfelvételt róla, amikor dühöng és majd mutasd meg apukádnak ha hazajön. Nagymamádnak is megmutathatod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!