Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim elváltak és kivagyok idegileg. Bővebben lent?
jó,de muszály hogy együtt legyenek mert a nevelőapám kikészít idegileg,és hiába mondom anyámnak,nem érdekli..
szar így az életem :(
Sehogy.
Ez az ő döntésük. Neked nem kell választanod kettőjük közül. Mindkettőt egyformán szeretheted, ugyanannyi időt tölthetsz mindkettőjükkel.
A te szempontodból annyi változik, h nem laknak egy helyen a szüleid, valamint, hogy előbb utóbb találnak maguknak új párt.
Hidd el nem olyan rossz helyzet ez. Sokan felnőttünk így. És tudod mit, lehet szeretni a "mostohákat" is!
Legalábbis nálunk ez jól működött/működik, bár én már azóta felnőtt lettem.
Ne akard összehozni őket! Ha segíteni akarsz nekik, akkor mondd minél többször nekik, h szereted őket.
Ha nagyon nem megy a dolog a nevelő apáddal, akkor próbálj meg ideiglenesen apukádhoz költözni.
Ahhoz, hogy össze tudd hozni a szüleidet, az kéne, hogy pontosan mindent tudj a kapcsolatukról, hogy miért romlott meg... És ezt nem tudod teljesen, mert nem kötik az orrodra.
de akkor meg mit tegyek..
nem élhetek stresszben...
Sokan élnek stresszben. Kisebben-nagyobban, és mindenki máshogy kezeli és éli meg. Nekem sem volt mindig könnyű ilyen téren az gyerek/fiatalkorom, máig nem az (23 vagyok), de túl lehet, néha túl kell élni az ilyesmit. És nem mindig lehet rajta változtatni. Nem tudom mi bajod a nevelőapáddal, de ha rossz ember, várnod kell ímg édesanyád is rájön. Rosszul bánik Veled?
Az emberek pedig nem változnak meg olyan könnyen, sajnos... Ha apud bántott Titeket, ne akard, hogy újra együtt legyenek. Lehet, hogy egymagában kedves ember, de egyértelmű, hogy amíg együtt voltak valami nem stimmelt. Szinte biztos, hogy akkor ugyanott kötnének ki megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!