Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek elváltak a szüleik?
Én örültem volna ha elválnak. Tudom, ezért lehet, hogy sokan megszólnak... de nálunk csak miattam maradtak együtt, s így egészen addig, amíg el nem költöztem, folyamatos volt a veszekedés, verekedés. Senkinek nem kívánom azt a gyerekkort, amit átéltem. :'(
Jelenleg 33 éves vagyok, szerencsére úgy tűnik sikerült megtalálni a Párom, de egész eddigi életemben problémáim voltak a kapcsolatteremtéssel.
A szüleimnek köszönhetően olyan félelmek, gátlások alakultak ki bennem, aminek nyomán nem tudok teherbeesni sem, évek óta. S ez csak pár "következmény"...
31 éves nő vagyok, és bennem is félelmek, gátlások alakultak ki. Úgy érzem mivel teljesen elhanyagoltak,csak az egymás iránti gyűlöletükkel foglalkoztak, nem tudok szeretni senkit. Senkiben nem bízom meg (ez alakult ki bennem, ha a saját szüleimben nem bízhatok? nem fordulhatok hozzájuk a bajaimmal? Akkor kihez..)Mindenkiben a rosszat látom. A párommal már 12 éve együtt vagyunk. Szerete már családot, de a bizalmatlanságom miatt, nem tudom lesz-e. Nincsenek normális emberi kapcsolataim.
A szüleim már rég elváltak úgy 15 éve, külön élnek de egy városban, és általam volt hogy találkoztak is, de akkor is veszekedés lett a vége. Most is elmondják egymást mindennek nekem, jól esik... hiába beszéltem velük h ez nekem nagyon rossz.
Nyáron elköltözöm ezt a megoldást találom jónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!