Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim elváltak és kivagyok idegileg. Bővebben lent?
Persze ,hogy megváltozott apukád,nincs kivel szemétkedni,viszont ha anyukád kibékülne vele,mindjárt kezdődne elöről.
Ha annyira rossz neked anyukád barátja,akkor ülj le anyukáddal kettesbe beszélgetni,mond el,hogy nem szereted a barátját,de nem akarod a boldogságát tönkretenni,válasszatok egy olyan sulit,ahol kollégium is van.
Vagy beszélhetsz a barátjával is,lehet csupán olyan félreértés van köztetek,ami a kommunikáció hiánya miatt van.
Azt viszont ne felejtsd,ha azt akarod ,hogy felnőttként hallgassanak,akkor nincs hiszti,kiabálás,pofavágás.Össze is írhatod,miről akarsz beszélni.
nem bántott minket,csak mindig magával törődött és kritizált..amúgy anyám megmondta nekem hogy ő a nevelőapámmal akar megöregedni..de ezt nem hagyhatom :'(
már tiszta depresszió vagyok miatta :S
de hiába mondom anyumnak ő azt mondja hogy hülyeség.
Mármint a nevelőapáddal mi a bajod, úgy értettem. Mi stresszel benne?
Egyébként ebből is látszik, hogy nincs értelme próbálkozni azzal, hogy összeboronáld őket. 1. úgysem sikerülne, 2. apud mással most boldog, anyud mellett egyértelműen azért volt olyan amilyen, mert nem volt jó a kapcsolatuk. Nem apud változott, hanem az élethelyzet, ezáltal közvetve az ő viselkedése is.
nem fogok beletörődni..
azért köszi szépen mindenkinek (:
Az én szüleim meg nem voltak hajlandók elválni, mert hát "rám voltak tekintettel". Csak így meg éppen állandóan marták egymást otthon. Nekik is jobb lett volna, ha különmennek és nekem is. Azt szerettem volna, ha elválnak végre és nem énrám hivatkoznak, és otthon veszekednek állandóan.
Hidd el, ha két ember nem tud együtt élni, akkor jobb, ha különmennek. Együtt érzek veled, de a nevelőapáddal fennálló probléma, az más lapra tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!