Mit tegyek, hogy apám ne piszkáljon az öltözködésem miatt?
Mert nem ugy öltözök ahogy ő szeretné mindig azt mondja úgy nézek ki mint egy b..i pedig ez nem igaz csak ő nem birja megérteni h most a szinesebb cuccok divatosak... meg olyanokat mond, h ő nem jön ki velem így az utcára stb stb...
Mit tegyek h ne szóljon bele? Ez normális dolog h ilyeneket mond nekem mert egy nap se telik el h ne szolna be vmit?!
15/F
Kedves kérdező!
Így már érthető a dolog. Nos, sajnos továbbra is azt mondom, hogy nem tudsz mit tenni, vagy elereszted a füled mellett, amit mond, vagy felbosszantod magad rajta. Ha elkezd szövegelni, akkor menj el onnan. Esetleg anyukáddal nem tudsz beszélni, hogy szóljon neki, hogy hagyja abba az állandó piszkálást?
Egyébként én írtam azt, hogy az általad leírt külső sokszor párosul lányos viselkedéssel, jellemvonásokkal, mire kérdezted, mit értek ezalatt. Így, hogy bevallottad a másságodat, szerintem felesleges ezt magyarézgatni, hiszen biztos tudod.
Én amúgy sokkal szomorúbbnak tartom, hogy ilyesmiről nem tudsz beszélni otthon. Tudom, a szülők az esetek többségében nemigen megértőek, de az biztos, hogy én szeretnék majd egy nap olyan anya lenni, akinek bármit elmondhat a gyereke, még akár ilyen fajsúlyú dolgokat is. Tény, nem örülnék neki, de nem lökném el magamtól, hiszen nem tehet róla.
Nem csodálkozok apukádon. Néha forog a gyomrom 13-14 éves "fiúk" láttán.
Melyik a férfiasabb?
Legyél feltűnő az öltözködéssel. Na de a feltűnő öltözködés nem egyenlő azzal, hogy buzának öltözöl !
Ne hozd szégyenbe a férfi nemet, könyörgöm.
Hallgass apádra, igaza van.
ismerek egy srácot, olyan meleg mint a kályha, de életemben nem láttam rajta semmilyen búzás cuccot.
úgy öltözködik ahogy egy normális, komoly ember.
a szexuális irányultság magánügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!