Mit tegyek, hogy apám ne piszkáljon az öltözködésem miatt?
Mert nem ugy öltözök ahogy ő szeretné mindig azt mondja úgy nézek ki mint egy b..i pedig ez nem igaz csak ő nem birja megérteni h most a szinesebb cuccok divatosak... meg olyanokat mond, h ő nem jön ki velem így az utcára stb stb...
Mit tegyek h ne szóljon bele? Ez normális dolog h ilyeneket mond nekem mert egy nap se telik el h ne szolna be vmit?!
15/F
13:15-ös vagyok
Ja és azok rendszerint már ütik a 30-at:)
"Ráadásul az a fajta kinézet, amit leírsz, sokszor párosul olyan személyiséggel, viselkedéssel, ami szintén elég lányos."
Ezt nem értem, pl???
Kedves 32-es válaszoló!
Hány éves vagy? Mondhatsz te akármit, egy valamirevaló fiú nem öltözik úgy, mint egy papagáj. És ez független attól, hogy szereti-e a színeket vagy sem.
De még egyszer mondom, nekem tök mindegy, hogy öltözik, ám ne is várja, hogy bárki férfiként nézzen rá, amíg úgy öltözik, mint ahogy a búzák szoktak.
Az, hogy mi van Japánban, az baromira nem érdekel. Ők is egy más kultúra, meg mi is. Mellesleg azért, mert máshol úgy van, az nem azt jelenti, hogy az a követendő, vagy a jó.
Amúgy azért, mert tini, attól még nem muszáj közröhej tárgyává válni. De egészségére, nekem attól nem lesz sem jobb sem rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!