Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy apám ne...

Mit tegyek, hogy apám ne piszkáljon az öltözködésem miatt?

Figyelt kérdés

Mert nem ugy öltözök ahogy ő szeretné mindig azt mondja úgy nézek ki mint egy b..i pedig ez nem igaz csak ő nem birja megérteni h most a szinesebb cuccok divatosak... meg olyanokat mond, h ő nem jön ki velem így az utcára stb stb...

Mit tegyek h ne szóljon bele? Ez normális dolog h ilyeneket mond nekem mert egy nap se telik el h ne szolna be vmit?!

15/F

2012. ápr. 3. 12:23
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
70%
Akkor meg minek kérdezed, ha meg van a magad véleménye?! Ha nem érdekel, mit izgatod magad?
2012. ápr. 3. 12:37
 12/48 anonim ***** válasza:
95%

Úgy öltözködsz ahogy szeretnél. Nincs megtiltva.

De te se tilts meg apádnak hogy beszóljon. Ő nem korlátoz, véleményez. Neked sincs jogod neki megtiltani valamit.

2012. ápr. 3. 12:38
 13/48 A kérdező kommentje:
nem véleményez hanem vergödik...
2012. ápr. 3. 12:39
 14/48 anonim ***** válasza:
64%
Mindenben rózsaszin cuccot veszel fel?Vagy csak a trikód?
2012. ápr. 3. 12:40
 15/48 mmT ***** válasza:
65%

Ne bántsátok a kérdezőt.

- attól, h nem tud vagy nem akar szépen írni, attól még joga van úgy ötözködni, ahogy jól esik.

- nem tudjuk, h mennyire ötözködik b*zisan. Igenis a szülők nagyon sokszor be vannak rozsdásodva, iszonyat konzervatívok és egy kicsit sem hajlandóak nyitni az újra.

Kérdező! nyilván apád attól fél, h ha papagájszínekbe öltözöl, akkor nem leszel teljes értékű férfi... tanuld meg elengedni a dumát a füled mellett. A barátaidat meg nem ártana megkérdezni, h ők mit gondolnak. Mert ha Te vagy az osztály díszpojácája, akkor lehet el kéne gondolkodni azon, h mit veszel fel, mert lehet, h túlzás, amit csinálsz. De ha csak apud nem tudja elviselni a cuccaidat, akkor nem benned van a hiba.

2012. ápr. 3. 12:41
 16/48 anonim ***** válasza:
50%
Az Én egyik orvosom is rózsaszínben jár, meg ilyen hasonlós színekben, és amikor még nem tudtuk konkrétan, már akkor látszott rajta, hogy b.zi. Szerencsétlen apukád, Én megértem. Legalább ne hirdesd magad, aki akarja úgyis észreveszi, nem kell ahhoz b.uzis ruhákat aggatni magadra!
2012. ápr. 3. 12:42
 17/48 A kérdező kommentje:
rózsaszin sárga zöld fehér ienek...
2012. ápr. 3. 12:45
 18/48 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem az öltözködés helyett a helyesírással legyél ennyit elfoglalva, és mindenki jobban jár...
2012. ápr. 3. 12:46
 19/48 A kérdező kommentje:
ma pl azon akadt ki h felvettem egy sárga meg egy fehér tornacipőt rózsaszin ciőfűzővel és h az h néz ki...
 20/48 A kérdező kommentje:
jó nem tok helyesen irni beismerem!!!
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!