Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy apám ne...

Mit tegyek, hogy apám ne piszkáljon az öltözködésem miatt?

Figyelt kérdés

Mert nem ugy öltözök ahogy ő szeretné mindig azt mondja úgy nézek ki mint egy b..i pedig ez nem igaz csak ő nem birja megérteni h most a szinesebb cuccok divatosak... meg olyanokat mond, h ő nem jön ki velem így az utcára stb stb...

Mit tegyek h ne szóljon bele? Ez normális dolog h ilyeneket mond nekem mert egy nap se telik el h ne szolna be vmit?!

15/F

2012. ápr. 3. 12:23
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
77%

Nincs ezzel a szinekkel semmi baj, de inkább próbáld összhangba hozni a szineket, hogy ne rikitsál nagyon.

pl. egy rózsaszin pólóhoz felvehetsz egy fekete nacit, vagy fehéret.

Egyébként szerintem feltünési vágyban szenvedhetsz!

2012. ápr. 3. 12:47
 22/48 A kérdező kommentje:
van az osztályban is akinek nem teccik meg pár tanár de az nem érdekel anyira
2012. ápr. 3. 12:47
 23/48 A kérdező kommentje:
én szeretek feltünő lenni csak utálom ha cs.esztetnek :D pláne ő
2012. ápr. 3. 12:53
 24/48 anonim ***** válasza:
55%

"ma pl azon akadt ki h felvettem egy sárga meg egy fehér tornacipőt rózsaszin ciőfűzővel és h az h néz ki..."

Ha az én fiam úgy öltözne mint egy díszb*zi letagadnám én is .

2012. ápr. 3. 12:58
 25/48 anonim ***** válasza:
87%
De miért akarsz feltünõ lenni? Igy akarod megéreztetni másokkal, hogy vagy valaki? Inkább a személyiségedet erõsitsd meg és akkor nem kellenek ilyen ruhák, hogy magabiztosabb legyél!
2012. ápr. 3. 13:00
 26/48 A kérdező kommentje:
ezt h érted? én magabiztos vok így is
2012. ápr. 3. 13:03
 27/48 anonim ***** válasza:
88%

Hát ez valóban elég nevetségesen nézhet ki. :)

Már bocsi. :)

De amúgy miért öltözöl így? Neked tényleg ez tetszik, vagy mi?

2012. ápr. 3. 13:05
 28/48 A kérdező kommentje:
Igen nekem teccenek a szines cuccok de nem csak nekem hanem másoknak is csak pár embernek nem teccik és ök azt se birják elviselni ha mások oat hordanak (pl apám) és nem értem az mért zavarja őket mért nem mind1 nekik mit hord a másik mért kell bele szólniuk
2012. ápr. 3. 13:09
 29/48 anonim ***** válasza:
81%

24-es válaszolóval értek egyet.

Nekem aztán tök 8, hogy miként öltözöl, és konzervatív se vagyok, de ahogy manapság a magukat fiúnak/férfinak mondott fiatalok öltözködnek, az kész botrány. Rózsaszín egy fiún???????? Igen, ultragáz, és igenis b..zis. Azért, mert manapság divat úgy kinéznie egy kamaszfiúnak, mintha a Kék osztriga bárból szökött volna meg, attól még visszataszító és nyálas. A lenyalt, meg a fiúk szőrtelenítési mániájáról meg már szót sem ejtek. Ráadásul az a fajta kinézet, amit leírsz, sokszor párosul olyan személyiséggel, viselkedéssel, ami szintén elég lányos. Aki idősebb, tudja, mire gondolok.

Hát, a leírtak alapján te sem vagy "férfi"! Apukádnak igaza van, és a beszólásait meg nem tudod kikerülni. Csukd be a füled, ha nem tetszik.

Ennyi. Lehet lepontozni.

30/N

2012. ápr. 3. 13:12
 30/48 anonim ***** válasza:
55%

Nem tudom milyen lányoknak jön be egy rózsaszín pólós pasi, de nekem nem.

13-14 évesen is messziről elkerültem az ilyeneket, és most 21 évesen is.

Ha valaha szeretnél NORMÁLIS barátnőd, meghagyod a rózsaszín cuccokat a lányoknak és a b.ziknak :)

2012. ápr. 3. 13:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!