Mit tegyek, hogy apám ne piszkáljon az öltözködésem miatt?
Mert nem ugy öltözök ahogy ő szeretné mindig azt mondja úgy nézek ki mint egy b..i pedig ez nem igaz csak ő nem birja megérteni h most a szinesebb cuccok divatosak... meg olyanokat mond, h ő nem jön ki velem így az utcára stb stb...
Mit tegyek h ne szóljon bele? Ez normális dolog h ilyeneket mond nekem mert egy nap se telik el h ne szolna be vmit?!
15/F
Nincs ezzel a szinekkel semmi baj, de inkább próbáld összhangba hozni a szineket, hogy ne rikitsál nagyon.
pl. egy rózsaszin pólóhoz felvehetsz egy fekete nacit, vagy fehéret.
Egyébként szerintem feltünési vágyban szenvedhetsz!
"ma pl azon akadt ki h felvettem egy sárga meg egy fehér tornacipőt rózsaszin ciőfűzővel és h az h néz ki..."
Ha az én fiam úgy öltözne mint egy díszb*zi letagadnám én is .
Hát ez valóban elég nevetségesen nézhet ki. :)
Már bocsi. :)
De amúgy miért öltözöl így? Neked tényleg ez tetszik, vagy mi?
24-es válaszolóval értek egyet.
Nekem aztán tök 8, hogy miként öltözöl, és konzervatív se vagyok, de ahogy manapság a magukat fiúnak/férfinak mondott fiatalok öltözködnek, az kész botrány. Rózsaszín egy fiún???????? Igen, ultragáz, és igenis b..zis. Azért, mert manapság divat úgy kinéznie egy kamaszfiúnak, mintha a Kék osztriga bárból szökött volna meg, attól még visszataszító és nyálas. A lenyalt, meg a fiúk szőrtelenítési mániájáról meg már szót sem ejtek. Ráadásul az a fajta kinézet, amit leírsz, sokszor párosul olyan személyiséggel, viselkedéssel, ami szintén elég lányos. Aki idősebb, tudja, mire gondolok.
Hát, a leírtak alapján te sem vagy "férfi"! Apukádnak igaza van, és a beszólásait meg nem tudod kikerülni. Csukd be a füled, ha nem tetszik.
Ennyi. Lehet lepontozni.
30/N
Nem tudom milyen lányoknak jön be egy rózsaszín pólós pasi, de nekem nem.
13-14 évesen is messziről elkerültem az ilyeneket, és most 21 évesen is.
Ha valaha szeretnél NORMÁLIS barátnőd, meghagyod a rózsaszín cuccokat a lányoknak és a b.ziknak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!