Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek apám irigységével?

Mit kezdjek apám irigységével?

Figyelt kérdés

Apám soha nem ad pénzt, egyszerűen nem jövünk ki. Most itt van a szünet, a barátomnál vagyok, és sokszor szoktunk boltba menni, ha pl. megkívánjuk a csokit leugrunk, de nekem szintre soha nincsen elég pénzem, és nem szeretem ha mindent ő fizet, anyum elkölti ha van neki mindenféle hülyeségre, apám meg nagyon ritkán ad, nyögve nyelősen. Megértem hogy spórol, de születésnapomra se szokott adni semmit. Állandóan veszekszik velem, ha kérdezek valamit akkor üvöltve válaszol, alig enged el akárhova is. Tudom hogy most valaki a fejét fogja hogy jajj de nagy probléma, de ha mindig ki kell számolnom hogy reggel ha venni akarok valamit, akkor hétvégére is maradjon kicsi .. Diákmunkát nem engedi, azt mondja tanuljak, nyáron meg pár száz forintom se lesz. :/

17L

2012. márc. 31. 21:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Mondd el neki, hogy milyen égő, mikor az összes barátod tud venni magának mindenfélét, csak egyedül te szégyenkezel. Ez biztos hatásos lesz.
2012. márc. 31. 21:20
 2/5 anonim válasza:

Túl sok mindent nem tudsz tenni sajnos ha ilyen a mentalitása akkor ez már így is marad.

Amíg gyerek vagy ő parancsol!

2012. márc. 31. 21:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyon bonyolult a válasz: ha nincs pénzed csokira, akkor ne vegyél. Ezek nem olyanok, mint a kenyér, hogy muszáj venni. Nyáron meg el tudsz menni dolgozni, nyilván azzal nem lenne probléma se, ráadásul nem nagyon tudják neked megtiltani, mert nem kell hozzá a szülő engedélye. Egész jó pénzt össze lehet szedni 2,5 hónap alatt, amit be tudsz osztani az évre. Én pl a nyári pénzemet anno úgy osztottam be, hogy minden hónapra jutott kb 10 ezer, kivéve karácsonykor, akkor 40, és maradt kb 50ezrem az egyéb kiadásokra + én év közben is dolgozgattam.
2012. márc. 31. 23:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Így napközbe még úgy ahogy elvagyok, de nagyon szeretem a csokit, és ha megkívánom .. *.* Csak rossz hogyha veszek egy csokit akkor már szinte nincs is pénzem. :/
2012. ápr. 1. 09:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Az meg nem hatná meg ha azt mondom hogy ciki hogy csak én nem tudok venni semmit. A barátom is mondta hogy mennyünk moziba, és nem tudtam azt mondani hogy oké, mert nincs rá pénzem:S
2012. ápr. 1. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!