Kíváncsi vagyok a véleményekre! Tényleg én viszem túlzásba?
kisbabánk a hétvégén a nagyszülőknél lesz.
párom(aki az apa)ma reggel közli velem, hogy beszélték barátjával, hogy őszombaton átmegy hozzá a barátja barátnőjét meg áthozzák hozzánk.
hát kiakadtam.én közösen gondoltam a pici nélküli időt eltölteni.szóval,hogy vagy együtt megyünk el valahova, vagy együtt itthon maradunk.
és persze én mindig csak kombinálok.
vélemények?
férfiak véleményére is kíváncsi lennék.
köszi
köszönöm, akkor most én érezzem rosszul magam?szóval az bánt, hogy nem velem akart programot csinálni, mikor végre lehetne.ennyi
:(
Nem, ne érezd rosszul magad. Szerintem evidens, hogy ha kicsit kettesben tudtok lenni, akkor azt nem mással töltitek !
Előző
Nem, ne érezd magad rosszul, mondd meg a párodnak: kedvesem én úgy terveztem, hogy ma végre nem nyüszög itt a kicsikénk, csak ketten lehetnénk. Esetleg elmehetnénk valamerre ketten. Olyan jó lenne...
ha csak gondolod magadban, hogy ezt-meg azt szeretnél, abból a másik még nem tudhatja...merthogy nem gondolatolvasó a drága.
Miért a barátjával tervezi a hétvégét? Hát mert férfiemberből van a drága. Ezt meg az elején is jó lett volna letisztázni. Nálunk a férjem mindig a legkedvesebb unokatesója programjához igyekezett igazítani a miénket!!! Ha jött a párocska, akkor nekünk szaladni kellett mamáékhoz, mert ott volt a nagy családi ciriburi... az sem volt baj, hogy hetekkel előtte elterveztünk egy programot aznapra.
Ha morogtam, az volt a válasz, hogy: "De értsd meg Cica, Ők most érnek rá!" na és? én meg mos sz...om le, hogy mikor érnek rá. Aztán egszer berágtam egy ilyen eseménykor és közöltem hogy én is progit szerveztem a barátnőmmel. Nem is mentem az uncsitesós ciriburira hanem a barátnémmal kirándultunk egy tóparton.
Apuci soha többet nem szervezett progit anélkül, hogy megkérdezett volna.
Azért kérdezd meg tőle, miért alapvető nála, hogy a haverral beszél meg programot első körben?
De ne vitázz. Ha már van egy szabad hétvégétek ne rontsd el. Hátha helyre lehet még tenni az ügyet.
A párod nem a tulajdonod, lehetnek önálló ötletei, gondolatai. És nem kell mindig a szoknyád mellett ülnie. Ha erre kényszeríted, hamarosan faképnél fog hagyni.
Ráadásul ez nem is olyan égbekiáltó disznóság - az én véleményem szerint. (Nőci vagyok)
Ne bántson, hanem érezd jól magad! Nem kell elfogadod a felkínált programot, ha nem tetszik.
Ha akarsz, megsértődhetsz, de az mire jó?
Csinálj olyan programot, amihez kedved van, beszélj meg az emberrel közös programot is, belefér az!
És máskor mondd el rögtön, hogy mit szeretnél, mikor eszedbe jut!
Értelek, neked rosszul esett, hogy neki nem az jut eszébe, ami neked. De ezt ne nagyon hangoztasd! Akár milyen közel álltok, külön agyatok van!
Szerintem itt mind értünk, hogy mire vágysz: hogy találja ki a gondolatodat! Ez nagyon aranyos, de irreális vágy! Hidd el, ő azt hitte, hogy Te örülni fogsz az ötletének!
Én néha-néha csak azért elfogadom apárom ötletét, amit nekem csinál meglepetésként, hogy hadd örüljön, ha már töri magát, még ha máshoz is lett volna kedvem. És általában kiderült, hogy mégis jól érzem magam.
Mindn sértődésre fordított perced elvesztett idő.
Attól hogy szeretitek egymást, még másra is kell időt szánni.
nem az a lényeg hogy miért nem lát az agyamba, hanem hogy miért nem velem akarna lenni inkább?
ááá, mindegy!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!