Nem viszi túlzásba a tesóm?
Most lesz pár nap múlva 16 éves,de már lassan egy éve eljár discoba,cigizik,iszik(mértékkel persze,soha nem volt még részeg),általában havonta megy bulizni,de van hogy 2 hetente. Szerintetek?
13L
Szerintem meg nem. :P 16 évesen kezdtem el én is eljárni, és cigiztem és ittam is. Mégsem lettem leromlott alkoholista. Tisztességes felnőtté cseperedtem, és teljesen egészséges és kiegyensúlyozott vagyok. Kilázadtam magam, és jól vagyok, köszönöm. :) Bár mi nem diszkókba jártunk, hanem rockbulikba. :P
28N
Nem a túlzásba vitellel van a baj....
A biztonság meglegyen..:)
A cigit nem hagynám, a többi még elmegy, manapság már nincs kedvem elmenni sehova, mert rámásznak a barátomra, meg rám a 14-16éves kis pisisek, akiknek emlékeim szerint otthon lenne a helye, ehelyett a diszkóban sz*pnak, hullarészegen összehánynak mindent, drogoznak. Tesód, ha tényleg csak keveset iszik és csak néha jár el, a nagy többség szemében még egy visszafogott lányka lehet (már a kortársai között).
De a te álláspontod helyesebb, kérdés, hogy 2év múlva, mikor a barátnőid kinevetnek, kiközösítenek emiatt, akkor is tartod-e magad hozzá. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!