Ha a tesóm ilyen "nem merek beszélni a csajokkal, égő dolog ez" típus és én sem viszem túlzásba a csajozást, kijelenthetjük hogy ez is a génekben dől el?
vagy így neveltek,mármint nem kifejezetten arra hogy ne csajozzunk csak mikor arról van szó, hogy "nolám csak nem barátnő" stb mondatokat a szüleim úgy tudják hangoztatni mint valami borzasztóan direkt zavarbahozó dolog. ez is egy szép magyar mondat volt.
persze próbálok nem példát venni a tesómról aki 19 éves ,sztem elég szánalmas. najó sokszor én is az vagyok
de ez olyan xar hogy ő ilyen, ez miért lehet?
vmi kiskori rossz emlék, (amúgy bennem is bennem van az hogy ,ha van barátnőm akkor azt nehogy megtudják a szüleim mert akkor beszélgetnének róla ,hiába mondanám el 5000x hogy ez engem zavar akkor is lexarnák) vagy mi lehet ,van még egy kisebb tesóm, háát ő is kb olyan lesz mint én. szval az a nehezen csajozós típus ,húúh emlékszem az első csókomra 13évesen az is olyan ááááááá mondhatni rossz volt, aztán utána belejöttem és most már jobb. de ha a kisebb tesóm ezen nem tud majd túl esni 13-14 éves korára akkor ő is ilyen lesz mint a nagyobb testvérem.
és ez baromira gááz 17F
80% nevelés kérdése.
Ha nálatok ciki, minek barátnő? Éljen az egyéjszakás kalandok! (Mert utána mondhatod, hogy szüleid ajánlásával)
Üdv.
nekem nem ciki ,hanem a családomnak és én közöttem való ezzel a témával kapcsolatos beszélgetés a szüleimmel baromi ciki
amúgy sztem is ott van a gond hogy ők így nevelnek
ilyenkor már nehéz megváltozni.dehát miért jó ez????!!!biztos őket nem így nevelték és nem érzik milyen ez.
huha. egyrészt megértesz ,de a szüleim gondolkodását is elfogadod:D
de biztos voltak fiatalok ,mindenki volt de őket nem érte ez a dolog azért nem próbáltak tenni ellene h ez kialakuljon a kedves drága csemetéjükbenXDXD, de a velem egykorúakon azt veszem észre hogy nekik nincs ilyen gondjuk ,legalább is ennyire nem zavarja őket mint engem
És próbáltál már velük erről beszélni, hoyg neked ez elég furcsa érzés, hogy így piszkálgatnak vele?
Vagy geyántalán az a ciki, hyog kérdezgetnek a barátnődről vagy maga ez a beszélgessünk a témáról hoz kellemetlen helyzetbe?
17 évesvagy, lassan nagykorú és szerintem azértis érzed magad másnak a többi veled egykorútól, mert Ők ilyen téren már önállóbbak, mint Te.
aha ,szoktam ilyet érezni, de többségében én is elég jól eltudok intézni dolgokat egyedül
inkább az a xar mikor szóba hozzák.ezért inkább kimegyek és máshol eltöltöm az időt. vagy nem válaszolok semmit. de tulajdonképpen ez miért olyan nagy baj?hogy erről nem szeretek beszélni?
Ez egyántalán nem baj, én sem szeretek az ilyen jellegű dolgaimról beszélni, mert úgyérzem, hogy csak beleokoskodnának, hogy mit és hogyan csináljak plusz ez szerintem csak rám illetve a Tiéd rádtartozik.
Mondd meg, hoyg nemakarsz erről beszélni, se most, se később és megfogják érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!