Baj, hogy nem vagyok csajozós típus?
Szóval az van hogy már elmúltam 20 és mindössze egy gyors lefolyású kapcsolatnak nem nevezhető valami volt(1 hét után vége is lett mert ő dobott bizonyos okokra hivatkozva, de persze előjött a maradhatunk barátok szöveggel..... Persze okulva az azelőtti kudarcból már nem mentem bele, hanem elhajtottam a sunyiba. Persze utána egy darabig mélyponton voltam).
Azóta nem is próbálkoztam és elhatároztam magamban hogy nem leszek padlón ilyen dolgok miatt. Fölösleges idő és pénzpazarlásnak gondolom, helyette inkább olyanra fordítom ezt a két dolgot, ami a képességeimet és az elmémet csiszolja.(pl harcművészet, zenélés)
Egyébként nem iszok és soha nem voltam még részeg és az erkölcstelen dolgokat se nagyon szeretem, sőt még csak meg se nézem a nőket az utcán...... 21/F
ez olyan mint ha én irtam volna ezt a kérdést. csak én már 25 vagyok :) ugyan ilyen vagyok énis mint te, ezzel nem vagy egyedül. ez nem baj csak
hogy mondjam másképp látod a dolgokat mint más fiatalok nem fontos számodra hogy csajod legyen mer hidegen hagy az ilyen dolgok.Én akkor jöttem rá hogy nem érdekel mikor pár lánnyal találkoztam és rohadtul untam a randit és rájöttem hogy ennek így semmi értelme, engem mondjuk melegnek is néznek ez miatt mer még nem volt soha barátnőm de nem vagyok az . Tudom hogy hülyén hangzik de ez van mer számomra például az unalmas hogy egy lánnyal mondjuk eltöltsek egy délutánt csajozzak mint egy átlagos fiú nem kötnek le az ilyenek annak élek ami érdekel.
Szia!
Szerintem maradj meg olyannak amilyen most vagy és azzal foglalkozz, ami tényleg érdekel.
Ha Te nem vagy csajozós típus, akkor én nem vagyok pasizós típus.
Ennek ellenére azt mondom, hogy klassz lenne már találkozni egy olyan emberrel, aki tényleg olyannak szeret meg és fogad el, amilyen vagyok....de ha 21 évet kibírtam nélküle, akkor talán még egy kicsi ideig menni fog. :)
18/L vagyok. néha bánt, hogy nem volt még pasim,d e csak a világ véleménye miatt (stílusosan azt szoktam mondnai, h leszarom, de hát ugyan már, mindenkit érdkeel, scak kit kevésbé, kit jobann. téged is, mert kiírtad ezta kérdést)
de én sem vagyok pasizós. könynen esek szerelembe, de mindig vmi megfogahatlan dolgo alapján, kedvelek egy embert, de félénk is avgyok, meg nem is hiányzik úgy őszintén szólva.
Nem baj. Maradj ilyen, több csaj jut nekem :)
Szükség van harcművészekre és zenészekre is, hiszen akkor tudok valakitől 1-2 látványos mozdulatot tanulni a csajozáshoz, vagy van kinek a muzsikájára összebújni a lányokkal :)
igen, rettentő nagy baj!!!44 nem vagy nórmális! nem lesz sosenem csajéd!
tulajdonképp miért kérdezgetsz olyat másoktól, ami úgysem érdekel, vagy csak visszaigazolást vársz?
érdekesek itt azok a kérdések, amik gyakorlatilag irányítanak a válasz felé...
egyébként ha így nézzük, örülhetsz ennek, mert legalább elkezdtél edzeni, meg zenélni, és kevés ember van aki próbálkozik ilyenekkel
mit sportolsz? milyen zenét játszol?
19:10 vagyok
00:05
ez attól is függ, hogy milyen vagy. várhatsz még 20 évet is, ha nem vagy szerethető...
01:06
éretlen is vagy még hozzá. szerintem addig te is kezdj el zenélni meg sportolni, addig nő lesz belőled.
19:10-nek
Kung-fuzok és metál zene irányában mozgok....
19:10 vagyok
banda, vagy csak gitározgatás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!