Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem viszi túlzásba a tesóm?

Nem viszi túlzásba a tesóm?

Figyelt kérdés

Most lesz pár nap múlva 16 éves,de már lassan egy éve eljár discoba,cigizik,iszik(mértékkel persze,soha nem volt még részeg),általában havonta megy bulizni,de van hogy 2 hetente. Szerintetek?

13L

2011. ápr. 2. 16:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

ne aggódj... én is 15 évesen kezdtem

volt hogy csúnyán lerészegedtem és hogy két doboz cigi elment egy éjszakázás alatt

most 20 éves vagyok (lány) és már nem dohányzom és inni sem iszom gyakran

egyetemre járok és dolgozok mellette

szerintem most kell kiélje magát

:)

2011. ápr. 2. 17:33
 12/15 Tyler913 ***** válasza:
En nem hiszek a "kielesben",meg a "kitombolasban".Magyaran azert a leallatiasodasig nem kene elmenni,de ha csak mertektartoan bulizgat,abban nincs semmi rossz.Ha lany,akkor jo lenne,ha nem egyedul engednek el,hanem olyan tarsasaggal,akiket jol ismernek a szulok,es ahol van 1-2 megbizhatobb,jozanabb gondolkodasu egyen.
2011. ápr. 2. 17:56
 13/15 A kérdező kommentje:
Soha nem megy egyedül,de ha mégis úgy menne,biztos taizna pár ismerőssel.
2011. ápr. 2. 18:03
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem durva, ha tehetném én is minden nap buliznék, dehát suli és munka :) Fiatal, most kell szórakoznia, és ha tényleg csak kéthetente és havonta megy, azzal semmi baj. A cigi rossz dolog, idővel biztosan leszokik.

Biztos vagyok benne, hogy nem rossz lány,akkor a szüleid nem adtak volna neki bizalmat és ahogy olvasom nem is játszotta el, nem részeg stb. Nincs vele gond,normális fiatal, aki szabadidejében szórakozik :)

2011. ápr. 2. 18:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem túlzás... Ha megnézed ma már vannak olyan 12-13 évesek is akik ugyanezt csinálják csak mellette megb@szatják magukat mindenféle pasival és ők hetente járnak buliba. A cigit viszont a helyébe hanyagolnám:\ Ha meg mértékkel iszik azzal semmi gond. És ha normális megbízható társasággal jár bulizni azzal sincs baj:) Főleg ha a disco is normálisabb hely.
2011. ápr. 2. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!