A párom miért csinál presztízskérdést mindenből?
Hogy ki hív fel előbb kit, hogy ki menjen a másikhoz, hogy ki kezdeményezze a békülést, hogy ki mondja, hogy szeret, hogy kinek van igaza.
persze mindent nekem kell kezdeményezni, neki van igaza, és jóhogy nem mondja, hogy szeret "ezek után".
a veszekedések piti dolgok.
ha fogom magam és "azért se" -mint a dedóban - akkor ő pláne megsértődik - mint a dedóban.
32 éves létére mitől ilyen??
Három oka lehet.
1. Otthon ő volt a kis királyfi és kinyalták a fenekét, megszokta.
2. Otthon pont fütyültek rá, elnyomták, bosszúból "többé ezt senkitől nem tűri el".
3. Tök normálisan nevelték, de ő nem úgy érzékelte.
A lényeg: egyik esetben sem tudod átformálni. 32 évesen ez lehetetlen, még gyerekkorban sem lett volna egyszerű.
neki is jól fizető melója lett, meg kocsival akar menőzni, amúgy meg vmiért omlanak utána a nők.
csakhogy nekem megkérte a kezem, meg ígérgetett össze-vissza, hogy családunk lesz.
hát az tuti, hogy én nem fogok nála jelentkezni, ha egy hétig, akkor addig.
de ez tiszta vicc.
és a 2-es pontba tartozhat.
kisebbségi komlexusa is van.
ok nem nevelhető.
erre fogunk rámenni.
de más nővel hogy fog kijönni? akkor velem miért nem?
Kb. 40 éves tapasztalatom van emberek kezelésében. Sajnos, nem sok esélyt látok arra, hogy meg tudod változtatni. Egy kis teszt:
Felületes báj, amit fel is használ ahhoz, hogy elérje céljait
Okszerűtlen gondolkodás
Idegeskedés hiánya
Megbízhatatlanság
Őszinteség hiánya
A megbánás és szégyenérzet hiánya
A szociális normák szándékos megszegése
Gyenge ítélőképesség és a saját hibáiból való tanulás hiánya
Kóros egoizmus
Öngyilkos szándékok, bár ritkán valósítja meg
Empátia teljes hiánya
Személytelen, unalmas szexuális élet
Felelőtlenség
Megjegyzés: egyes szakemberek szerint, ha ebből 3 jellemző illik egy egyénre, az pszichopatának nevezhető.
Neki olyan nő való,aki szolgalelkű,isteniti őt,mindenben neki ad igazat,akkor is ha a füvet pirosnak mondja.
Te nem vagy elég szolgalelkű hozzá,nem vagy elég alázatos.
Hozzá ne menj,csak rosszabb lenne,onnantól "ő a ház ura, a te parancsolód".
szakits vele,találsz olyat aki egyenlő félként bánik veled.
15:25 voltam
Felületes báj, amit fel is használ ahhoz, hogy elérje céljait: felületes báját más nők hódítására használja
Okszerűtlen gondolkodás mindig megmagyarázza miért neki van igaza, ha nincs akkor is
Idegeskedés hiánya: mindig ideges,mint egy idegbeteg
Megbízhatatlanság: megbízható, de azt nagyon leplezi, hogy ne legyek nyugodt
Őszinteség hiánya: inkább nem mond semmit, vagy terel, minthogy hazudjon
A megbánás és szégyenérzet hiánya: Ez való igaz.
A szociális normák szándékos megszegése: épphogy annak akar mindig megfelelni, mert más mit gondol
Gyenge ítélőképesség és a saját hibáiból való tanulás hiánya: ő soha nem hibázik.
Kóros egoizmus: csak a párjával szemben
Öngyilkos szándékok, bár ritkán valósítja meg: lenézi azt, aki így gondolkodik
Empátia teljes hiánya: elsírta magát egy barátja láttán a kórházban, viszont ha én vagyok beteg, azt mondja kitalálom
Személytelen, unalmas szexuális élet: a vad szexet szereti, vagy simán hátradőlni, hogy én dolgozzak
Felelőtlenség: ez teljes egészében hamis.
utolsó válaszolónak igaza lehet, viszont előző kapcsolatában a lány sokkal karakánsabb volt mint én, még is 10 évig működtek.
és már este 5 van
ennyire makacs. nem semmi.
Kérdező, dobd ki ezt a parasztot!
Ne foglalkozz a pénzével, gyűrje fel a seggébe!
Más nővel sem lesz boldog sosem, mert ő egyszerűen nem tudd boldoggá tenni senkit, mert olyan önző!
82%-nak igaza van, ott a pont!
Amúgy nézz rá a google-n a NÁRCISZTIKUS SZEMÉLYISÉGZAVARRA!!! Biztos, hogy gyerekkorában elkényeztették már azért lett ennyire bájolgó önimádó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!