Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt még olyan, aki utálja...

Van itt még olyan, aki utálja a szüleit?

Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 14:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Én anyámat utálom mert 4 éve végignézte amikor apám megvert és semmit nem csinált. Az akkori pasija hívta fel apámat h verjen meg mert fél órával később mentem haza. Apám meg részeg volt és nem kellett neki kétszer mondani. Meg amíg volt neki ez a pasi mindig neki adott igazat és mindig én voltam a rossz, a hülye köcsög.

19/L

2009. jún. 15. 14:47
 12/20 anonim ***** válasza:
22%

Kedves 14-34-s L/19, bárcsak tudnánk beszélni úgy cirka 15 év múlva.

Jogod van az érzéseidhez. Ezt senki sem vitatja, sőt éppen ezt mondom, hogy életem bizonyos szakaszában én is éreztem utálatot szüleim iránt és ez normális.

Kitartást neked.

34/L

2009. jún. 15. 14:48
 13/20 anonim ***** válasza:
91%
Én 20-on felül vagyok és utálom a szüleimet. Tönkretették a fiatalságomat. Apám alkoholista, egész gyerekkoromban naponta megvert, azóta inkább csak a lelki terror megy. A tulajdonának tekint. Anyám pedig mániákusan macskákat tart. Be is vallja, hogy jobban szereti őket, mint minket. Ez már odáig fajult, hogy a macskák az asztalon (!) alszanak, és sajnos már arra is volt példa, hogy a dolgukat is az ebédlőasztalra végezték. Kertes házban lakunk, de a macskák nem mehetnek ki a házból. Egyszóval gusztustalan a helyzet. Most fogok elköltözni, mert már nem tudom tovább elviselni.
2009. jún. 15. 15:04
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

15-04-es, jól teszed.

34/L

2009. jún. 15. 15:27
 15/20 anonim ***** válasza:
54%
Én csak anyámat és nem azért mert nem enged el a discoba.Inkább nem részletezem és megpróbálok nélküle boldogulni.Apát viszont nagyon szeretem.
2009. jún. 15. 16:10
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Apám konkrétan lenézi a nőket, anyut és engem is, számára egy nő cseléd, és úgy is bánik velünk (lelki terror + testi fenyítés, de protekciója van a hatóságnál, így neki hisznek), hát őszintén szólva nem vagyok odáig érte. :-)
2009. jún. 15. 19:06
 17/20 anonim ***** válasza:
aterzem 14.34-es esetet...
2009. jún. 15. 22:12
 18/20 anonim ***** válasza:

en is utalom oket :(

11 eve vannak el valva es meg most is bele szolnak az eletembe pedig 24 eves vagyok (nemsokara 25) ha valamit csinalok elmegyek bulizni akkor az van h azzal penzel vehetel volna valamit magadnak, vagy ha van baratnom szebbett is talalhattal volna s ne kolcsel rea penzt, pedig mar reg elkoltoztem otthonrol es van sajat lakasom es soha nem voltak nehezsegeim de meg mindig akarnak iranyitani :(

2009. jún. 16. 08:21
 19/20 anonim ***** válasza:
Én utálom őket, azért mert úgy bánnak velem mintha ők lennének a főnökök én pedig a beosztott és folyton parancsolgatnak, nem akarnak a tankönyveimre pénzt adni, pedig nincs saját keresetem.
2009. jún. 17. 23:04
 20/20 anonim ***** válasza:

az apámat.

(viki 14)

2010. jan. 31. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!