Csak az én szüleim rohadt szemetek, vagy van még itt olyan aki utálja a szüleit?
Nem ilyen kis apró gyerekes dolgokra gondoltam :/ Hanem hogy pl nem bízhatsz meg a szüleidben mert mindent elmondanak másoknak...és soha semmiben nem állnak ki melletted...
csak engem utálnak ennyire? :O általában leszarják, hogy mivan velem de abban a pillanatban ha látszik rajtam, hogy jólérzem magam máris elkezdenek szidni midnen semmiségért...:/
19:08
16/L de amugy teljesen mindegy... mármint a 28éves bátyámmal igy ugyanezt csinálják...és neki is elege van belőlük :/
19:11
Hát ha hiszed ha nem... többször volt hogy megvonták tőlem a kaját, a nagy büdös semmiért. És nem ruhát se kapok tőlük :/ Csak ha magamnak spórolom meg a pénzt akkor tudok ruhát venni...
És nem nincs igazuk ha szidnak.Rajtam élik ki ha valaki más felb@ssza az agyukat. :/
Megértelek, bár én már "felnőtt" vagyok a 24 évemmel. Anyám elköltözött, szarik ránk. Apám meg kisemmiz, így is hazaadok, a kajámat magamnak kell vennem, amit ő felzabál. És adjak többet, mert így nem tud eleget kocsmázni. A barátom mondja, hogy költözzek hozzájuk, de nem akarom őket terhelni. suliba járok, ami persze nem ingyen van, azt is fizetem, jó lenne félretenni házra is.
Bocsi az offért, de ki kellett írnom magamból:(
Apámat szeretem anyámat tiszta szívből gyűlölöm!
Alig várom 18 legyek és élhessem a saját életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!