Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen szemetek a szüleim...

Miért ilyen szemetek a szüleim? Hogy kérjek segítséget ha nem bízok meg bennük és meg sem hallgatnak?

Figyelt kérdés

gyűlölöm őket..:@

soha nem engednek el sehova csak péntekenként este bulizni..

de bezzeg ha hazahozok egy rossz jegyet be vannak halva..1szerűen nem lehet velük beszélni utálom őket lesz*rják nagy ívben mi van velem csak tiltanak mindentől..:@

azt hiszik olyan jó szülők közben meg olyanokba keveredek h már nem vagyok szűz fél éve..kipróbáltam a drogot.. a cigit:S

és ha elakarom nekik mondani h adjanak valami tanácsot akk meg se hallgatnak..+ha adok nekik pénzt akk boldogok olyankor szeretnek csak(azt viszont olyan úton keresem h 1klubban dolgozom táncosként:S)

hogyan oldjam ezt meg mostanában olyanokba keveredek h kipróbáltam nem rég a drogot meg hasonlókba..szeretnék kikerülni belőle de nem tudok hozzájuk fordulni mert nem bízok bennük mindent kipletykálnak + meg se hallgatnak

hogyan tudnám helyre hozni ezeket?:S

16/L

2010. márc. 24. 17:53
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
66%

Költözz el, keresd meg a megélhetésedhez a pénz, és legyél lassan felnött. Az hogy te drogozol, az a te hülyeséged, nem a szüleid hibája. A te életedért te egyedül vagy felelös, ha másokat hibáztatsz, az csak kimagyarázkodás.

Állj a saját lábadra és ne itt nyavalyogj.

2010. márc. 24. 17:58
 2/20 anonim ***** válasza:
55%
Hívd fel a figyelmüket valamivel, mondd meg nekik hogy el fogsz költözni valami rokonhoz ha ez így folytatódik.
2010. márc. 24. 17:59
 3/20 anonim ***** válasza:
95%
Elsőre beszélj valami rokonoddal akiben bízol ha a szüleiddel nem megy.Másodszor ez hogy kipróbáltad a drogot,meg a szűzesség nem az ő hibájuk főképpen hanem a TIED nem lehet erre ráfogni hogy azért mert ők nem figyelnek.Ez csak figyelemfelkeltés a te részedről.16évesen a legtöbb tininek ilyen gondolatai vannak a szüleivel kapcsolatban.Valószínű hogy sokat dolgoznak és azért nem figyelnek annyit rád.Örülj neki hogy péntekenként elmehetsz bulizni más még akkor sem.Hogy tudnád helyrehozni?Ne drogozz meg nem kell mindenkivel lefeküdni(nem írtad csak mondom) és a táncoslány munka nem egy életbíztosítás de te tudod.Ha tényleg nincs kivel beszélned akár nekem is irhatsz bár tudom én tök idegen vagyok neked.Ezeket nem rosszindulattal írtam ha esetleg úgy éreznéd :) L/20
2010. márc. 24. 18:00
 4/20 anonim ***** válasza:
64%

Te egy elkényesztetett hülye pi'sa vagy, remélem majd kinővöd.

Drogozol és sztriptízelni akkarsz, örülj hogy még nem raktak ki valami bentlakásos suliba.

2010. márc. 24. 18:09
 5/20 anonim válasza:
100%
Lépjünk a fake-re!
2010. márc. 24. 18:13
 6/20 anonim ***** válasza:
95%

Már elnézést de 16 éves nagylány vagy, nem a szüleidre kéne fogni hogy cigizel, szexelsz vagy drogozol! Ez csakis te eszecskéd miatt van.

Az a heti egy buli pénteken meg szerintem teljesen elfogadható! Nem kell minden nap bulizni!

18L

2010. márc. 24. 18:13
 7/20 anonim válasza:
89%
Szerintem gyökér vagy!! Nah bumm... mégis hova akarsz 16 évesen hétköznap menni??? Az, hogy te mibe keveredsz az a TE SAJÁT PROBLÉMÁD!!!! Nem vagy szűz fél éve??? Erről ők tehetnek??? Kipróbáltad a drogot, a cigit?? ÉÉS?? Szerinted hány 16 éves lányról tudnak mindent a szülei? Meg mi az hogy egy klubban dolgozol? Mégis hogy dolgozol ott, ha nem engednek sehova? Legalább ne ide járjunk már hazudni. Ez most pattant ki a te kis okos fejedből, gondolom. Sok szappanoperát nézel! Szerintem, ha te normálisan állnál a helyzethez, ők is tolerálnának. 16 évesen nem sok dologra kell figyelned, ha minden a segged alá van téve. Örülj, hogy van családod... 17/l
2010. márc. 24. 18:15
 8/20 anonim ***** válasza:
93%
talán éppen azért tiltanak mert sejtik miket művelsz a hátuk mögött. És ahogy már írták, ez nem az ő hibájuk, nem ők tuszkolták a szádba a cigit vagy a jointot. HA nem bízol a szüleidben bízz a barátaidban. Ha pedig elég felnőttnek érzed magad ahoz hogy partizz, viselkedj is úgy. Keress normális munkát, és ne drogozz. Sajunálom, hoyg így alakult az életed és nemtudsz beszélni a szüleiddel de akkor változtass. Muatasd meg nekik hogy jó vagy, addig pedig ez nem fog menni míg bszogatásnak véled ha leszidnak a rossz jegyeid miatt. Jót akarnak neked ezzel, bár lehet hogy rosszul adják elő. 19/L
2010. márc. 24. 18:18
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
3.válaszoló vagyok,még annyit hogy a te korodban váltak el a szüleim és akkor rám aztán tényleg nem figyeltek ami érthető volt a helyzet miatt.Mégsem drogoztam egyszer sem ,nem cigiztem,és szűz voltam még utána is egy jó ideig.
2010. márc. 24. 18:20
 10/20 anonim válasza:
87%

elösször magadat tedd rendbe(ne cigizz, ne drogozz, legyen hosszu távu kapcsolatod), utánna meg minden magától helyre jön. ha jól tanulsz, suli után beszélgetsz velük pl:mi volt a suliba vagy hasonlók, akkor ők is ugy állnak hozzád!azt viszont nem értem, hogy ha suliba jársz még akkor mért kell haza adnod pénzt!?

és az h péntekenként engednek el bulizni, hidd el h jobb mintha mindent megengednének. egy idő után majd megbíznak benned és többször is elfognak engedni:)!lehet h ez téged azért zavar mert a baráti köröd hetente pl. 2-3* jár.?. ha akarsz nekem irhatsz nyugodtan és probálok segíteni:)

2010. márc. 24. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!