Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen szemetek a szüleim...

Miért ilyen szemetek a szüleim? Hogy kérjek segítséget ha nem bízok meg bennük és meg sem hallgatnak?

Figyelt kérdés

gyűlölöm őket..:@

soha nem engednek el sehova csak péntekenként este bulizni..

de bezzeg ha hazahozok egy rossz jegyet be vannak halva..1szerűen nem lehet velük beszélni utálom őket lesz*rják nagy ívben mi van velem csak tiltanak mindentől..:@

azt hiszik olyan jó szülők közben meg olyanokba keveredek h már nem vagyok szűz fél éve..kipróbáltam a drogot.. a cigit:S

és ha elakarom nekik mondani h adjanak valami tanácsot akk meg se hallgatnak..+ha adok nekik pénzt akk boldogok olyankor szeretnek csak(azt viszont olyan úton keresem h 1klubban dolgozom táncosként:S)

hogyan oldjam ezt meg mostanában olyanokba keveredek h kipróbáltam nem rég a drogot meg hasonlókba..szeretnék kikerülni belőle de nem tudok hozzájuk fordulni mert nem bízok bennük mindent kipletykálnak + meg se hallgatnak

hogyan tudnám helyre hozni ezeket?:S

16/L

2010. márc. 24. 17:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
85%
Szemetek a szüleim , gyülölöm őket! Ezzel el is kapartál előttem!
2010. márc. 24. 18:31
 12/20 anonim ***** válasza:
21%
Lehet azért mert terhes vagy?
2010. márc. 24. 19:59
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Elég nagy hiba, hogy nem tudják, honnan adod nekik a pénzt. Kérj segítséget minél előbb az iskolában. Inkább tudjanak meg mindent, mit, hogy egyszer csak azonosítani kelljen.
2010. márc. 24. 20:53
 14/20 anonim ***** válasza:
71%
Kamugyanús. De paródiának nem rossz.
2010. márc. 24. 21:45
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
te melyik klubban dolgozol?csak valami miatt kérdezem,..írj rám privátban!
2010. márc. 25. 00:06
 16/20 A kérdező kommentje:

ez nem kamu:S

van hosszú távú kapcsolatom már fél éve járunk és épen ő vitt bele az olyasmibe h kipróbáltam a drogot(nem drogozok csak kipróbáltam)és igen is jól tanulok az átlagom mindig minimum 4.2..de őket nemérdekli ha jó jegyet hozok haza csak annak tudnak örülni ha pénzt adok...:(

és lehet h viccesnek találod kedves válaszoló de nem az sajnos..:S

2010. márc. 25. 20:39
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, hagyd ott a párkapcsolatodat mielőtt kipofoz a sarokra. A szüleid elég furcsán állnak hozzád. Keress jó barátokat, és kérj segítséget az iskolában.
2010. márc. 26. 12:53
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy ő vitt bele? Kést tartott a torkodhoz vagy mi? Ideje felvállalni a tetteid! Csakis a te hibád ha drogozol! Ilyen drogosokkal nem is kéne járni mert úgysem tudsz rajtuk segíteni csak ha ők elhatározzák magukat és közben meg te is szépen tönkremész.
2010. márc. 26. 12:55
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ő vitt bele?tudod csak azt lehet aki akarja.Amúgy meg a 6hónap még nem számít olyan marha komoly dolognak :D Majd rájösz te is.Szüleid nem is kérdezik honnan van pénzed?
2010. márc. 26. 16:59
 20/20 anonim válasza:

Gratulálok.

Na húzzál vissza az iskolapadba kislányom, ahelyett, hogy k*rv*alkodsz. Szegény szüleid aggódnak érted, és te igy hálálod meg?

Gratulálok.

Náluk élsz, az ő pénzükből mensz bulizni.

2011. febr. 3. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!