Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak az én szüleim rohadt...

Csak az én szüleim rohadt szemetek, vagy van még itt olyan aki utálja a szüleit?

Figyelt kérdés

Nem ilyen kis apró gyerekes dolgokra gondoltam :/ Hanem hogy pl nem bízhatsz meg a szüleidben mert mindent elmondanak másoknak...és soha semmiben nem állnak ki melletted...

csak engem utálnak ennyire? :O általában leszarják, hogy mivan velem de abban a pillanatban ha látszik rajtam, hogy jólérzem magam máris elkezdenek szidni midnen semmiségért...:/

2010. aug. 19. 19:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Azért nem mindegyik szülö rendes ám!!!

Anyumat imádom és húgomat is. Fatert gyülölöm tiszta szívemböl! Soha semmit nem kaptunk töle csak azt láttuk, hogy mindig részeg, eltartatja magát, mindenkit ócsárol a családban másoknak is, rengeteg kárt csinált (2 autónkat is összetörte persze ittasan) stb. Most megint balhé van, tegnap a rendörök is kint voltak nálunk már megint...jah igen és ha végre megdöglene hagyna ránk ajándékba eddig 800 ezerre kamatozott hitelt mert nem fizeti hiszen nincs miböl, direkt persze. Ennyit a "kedves" szülöröl...

Úgyhogy megértelek kedves Kérdezö, tudom milyen egy r*hadék szülö!

22/L

2010. aug. 19. 19:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Szegény........

Az ilyen szülő miért vállal gyereket???

:(

26/n

2010. aug. 19. 19:58
 13/16 Kokas Lajos ***** válasza:

Nagyon sok ember nem érett és nem megfelelő személyiség egy gyermek felnevelésére. Sok a jóindulatú, de felellőtlen szülő, akik saját magukat sem tudják eltartani, mégis gyermeket vállalnak. Nagyon haragszom arra a válaszolóra, aki ismeretlenül így letolta a kérdezőt.

Kedves kérdező, tudom, hogy ez nem oldja meg a problémádat, de igen vannak olyan szülők akik nem alkalmasak arra, hogy gyermeket neveljenek. Sajnos én is ismerek ilyeneket a környezetemben. (Ismerősöm most is börtönben van 8 gyermeke után soha nem fizetett gyerektartást, ja és mielőtt valaki messzemenő következtetéseket vonna le, nem cigány!)

2010. aug. 19. 20:29
 14/16 anonim ***** válasza:
Először azt hittem, hogy a húgom írt ide. :D A miénkek is hasonlóak.
2010. aug. 19. 22:15
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy kapsz enni, ruhát még nem jelent semmit!

Jó volna, ha pár ember ezt felfogná!

Egyébként én is így vagyok kérdező. Van ruhám, ételem, netem. De inkább éheznék, s meglennék net nélkül, ha érnék valamit a szüleimnek.

2010. aug. 20. 13:02
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyenek, akkor költözz el otthonról! Ha betöltötted a 18. életéved, menekülj!
2010. aug. 20. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!