Csak az én szüleim rohadt szemetek, vagy van még itt olyan aki utálja a szüleit?
Nem ilyen kis apró gyerekes dolgokra gondoltam :/ Hanem hogy pl nem bízhatsz meg a szüleidben mert mindent elmondanak másoknak...és soha semmiben nem állnak ki melletted...
csak engem utálnak ennyire? :O általában leszarják, hogy mivan velem de abban a pillanatban ha látszik rajtam, hogy jólérzem magam máris elkezdenek szidni midnen semmiségért...:/
Azért nem mindegyik szülö rendes ám!!!
Anyumat imádom és húgomat is. Fatert gyülölöm tiszta szívemböl! Soha semmit nem kaptunk töle csak azt láttuk, hogy mindig részeg, eltartatja magát, mindenkit ócsárol a családban másoknak is, rengeteg kárt csinált (2 autónkat is összetörte persze ittasan) stb. Most megint balhé van, tegnap a rendörök is kint voltak nálunk már megint...jah igen és ha végre megdöglene hagyna ránk ajándékba eddig 800 ezerre kamatozott hitelt mert nem fizeti hiszen nincs miböl, direkt persze. Ennyit a "kedves" szülöröl...
Úgyhogy megértelek kedves Kérdezö, tudom milyen egy r*hadék szülö!
22/L
Szegény........
Az ilyen szülő miért vállal gyereket???
:(
26/n
Nagyon sok ember nem érett és nem megfelelő személyiség egy gyermek felnevelésére. Sok a jóindulatú, de felellőtlen szülő, akik saját magukat sem tudják eltartani, mégis gyermeket vállalnak. Nagyon haragszom arra a válaszolóra, aki ismeretlenül így letolta a kérdezőt.
Kedves kérdező, tudom, hogy ez nem oldja meg a problémádat, de igen vannak olyan szülők akik nem alkalmasak arra, hogy gyermeket neveljenek. Sajnos én is ismerek ilyeneket a környezetemben. (Ismerősöm most is börtönben van 8 gyermeke után soha nem fizetett gyerektartást, ja és mielőtt valaki messzemenő következtetéseket vonna le, nem cigány!)
Az, hogy kapsz enni, ruhát még nem jelent semmit!
Jó volna, ha pár ember ezt felfogná!
Egyébként én is így vagyok kérdező. Van ruhám, ételem, netem. De inkább éheznék, s meglennék net nélkül, ha érnék valamit a szüleimnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!