Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt még olyan, aki utálja...

Van itt még olyan, aki utálja a szüleit?

Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 14:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Jaj ne, ez olyan rosszul hangzik! Mi a baj velük?
2009. jún. 15. 14:04
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Bizonyára vannak egy páran.

Én pl. nem szerettem az apámat, aztán amikor "elment", nem is éreztem semmi különöset... a temetésén csak azért kezdtem könnyezni, mert olyan szép dolgokat mondtak róla, én meg olyan szívesen megcáfoltam volna azokat a bődületes nagy hazugságokat!

Egyébként azért nem szerettem, mert lelki terrorban tartotta anyámat is és engem is, otthon soha egy szalmaszálat nem tett keresztbe, viszont néhány év alatt simán elitta egy lakás árát. Szerencsére fizikailag nem bántott, de a lelki terror sem volt kispiskóta....

De miért kérdezed? Nyilván Neked is gondod van velük...

2009. jún. 15. 14:06
 3/20 anonim válasza:
64%
én gyülölöm a szüleimet 16 éves vagyok és leszarnak magasról haza jövök és a szobámba felmegyek egy szót nem szólnak hozzám ha mégis akkor csak veszekednek utálom öket :(
2009. jún. 15. 14:09
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
hát gyülölni nem lehet öket sztem. az én anyám annyi rosszat tett velem hogy ezért börtönbe is kerülhetne. de mégis szeretem mert amikor nem gyülölködik, olyan kedves hogy mindent megbocsátok neki...
2009. jún. 15. 14:10
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Perpill én. 19L
2009. jún. 15. 14:16
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hiszem semmit nem érzek irántuk, lehet, hogy ez rosszabb.
2009. jún. 15. 14:18
 7/20 anonim ***** válasza:
Én csak bizonyos pillanatokban utálom őket, egyébként nagyon szeretem mindkettőt, nagyon sokat gondolok is rájuk, meg foglalkozok velük, de van olyan,hogy úgy érzem fejbe tudnám vágni, úgy felidegesít. Bár szerintem ez természetes.
2009. jún. 15. 14:23
 8/20 anonim ***** válasza:
41%

Minden 20 éven alulit megnyugtatok - teljesen természetes, hogy ezt érzitek. Majd elmúlik. Én is igy voltam ezzel. Majd szerettem őket megint. Majd rájöttem, hogy mégsem szeretem. Majd eljutottam oda, hogy nem is kell szeretnem őket, ellenben TISZTELETTEL tartozom nekik. Mert életet adtak nekem. Mert szerettek úgy, ahogyan csak tudtak. Hogy ez nekem kevés? Hát, az az én bajom, nem őket kell hibáztatnom ezért.

Tiszteld őket, ne szeresd.

2009. jún. 15. 14:23
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Én csak apumat. Már minden csütörtökön,pénteken,szombaton,vasárnap részeg.Kiskoromban mindig megvert.Most megcsalta anyumat és válnak.
2009. jún. 15. 14:27
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Kedves "20 even feluli": vannak olyan szituaciok, ahol nemhogy szeretni, tisztelni sem lehet a szulot. Orulok, ha te ilyet nem eltel at, en tudnek meselni. Bar meg "20 even aluli" vagyok, a kamaszkort reg kinottem - kedves, tiszteletremelto (sic!) szuleim jovoltabol hamar fel kellett nonom. Ne itelj addig, mig nem tudod, mi a szituacio. Tudnek meselni.

L/19

2009. jún. 15. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!