Miért válhattam ennyire feministává?
Férfi létedre kicsit buta vagy.
Tudod, a feminizmus nem behatárolható, mert nagyon sok alfaja van. Számomra a feminizmus pont azt jelenti, hogy nem szorulok a férfi segítségére, mert erős nő vagyok, egyedül is képes vagyok gyereket nevelni, dolgozni.
Ha te férfiként elnyomva érzed magad, annak egy oka lehet. Eddig a nők voltak elnyomva, és most félsz, hogy ugyanazt fogják tenni veled, amit te és a "férfi" társaid a nőkkel.
Egyébként nincs jogod férfinak nevezni magad. Az egész férfihang egy nagy péniszistenítő klub. Ti amúgy heterok vagytok?
Már elnézést,de miért akarod mindezt újra a szánkba rágni?Önigazolásból?Nem hinném,hogy piedesztálra lennék emelve,a munkahelyemen ugyan úgy kezelnek mint a többi dolgozót.Csak azért mert nem vagyok hajlandó együtt élni egy férfival?Jajistenem,ettől megáll a világ...
Tetszik,hogy megint a nőket trollolod,de nem ártana másik szemszögéből is nézni.Nem lennénk "ilyenek",ha az elmúlt évszázadok alatt nem elnyomott senkiknek tartottatok volna minket,hanem egyenlő félnek.Mégis kik mondták azt,hogy: "Az asszony verve jó".Hmmm?Kismadarak csiripelték?Most,hogy végre megnyílt számunkra a szabadság lehetősége,még jó,hogy nem úgy akarunk élni mint nagyanyáink.Persze,ez nyilván sérti azt a fenenagy egótokat,de már mi sem táncolunk úgy,ahogy ti fütyültök.Nekem jó érzés,hogy nem tőletek kell függnöm.És ha ilyen válogatós vagy,könnyen lehet,hogy egyedül maradsz a jobb kezeddel:P
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!