Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan idősek otthona,...

Létezik olyan idősek otthona, ahová a beköltöző viheti az állatát? Egy kb. 15 kilós kutya lenne.

Figyelt kérdés
nov. 27. 08:44
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Max drága magánotthonok jó pénzért.
nov. 27. 09:25
 2/10 anonim ***** válasza:
95%

Van, ahol ezt biztosítják, de - ahogyan fent is írták -, csak magánotthonokban, felárért.

(Ezek a kutyusok a későbbiekben az ottlakók nagy kedvencévé szoktak válni, és amolyan "terápiás" kutyaként is funkcionálnak)

Érdeklődjél körbe, kérdező.

nov. 27. 09:58
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Érdeklődök... pl. itt.

Minden otthont nem hívhatok fel, reméltem, hogy itt elég sokan vagyunk, hátha lesz valaki aki tud konkrét helyről.

nov. 27. 10:05
 4/10 anonim ***** válasza:
55%

Én olyat pl. tapasztaltam, hogy a nagyim otthonában a korábban díszmadár-tenyésztéssel foglalkozó bácsinak a család kialakíthatott egy kis dúcot, ahol volt pár galambja meg dísztyúkja. Ezt már akkor nagyon "kedves" dolognak tartottam, biztos sokat javított a bácsi hangulatán (és hosszú távon az egészségén is, szóval mindenki csak nyert a dolgon), a kertben meg elfért. Volt egy cica is, de ő szerintem csak úgy, nem egy lakóhoz tartozott, viszont mindenki szerette 🙂 (Ez egyébként Gyulaváriban volt.)

Nyilván az ország összes intézményét nem kell végigtelefonálni, de biztos nincs 50 szóbajöhető hely... Ami egyébként megfelelő helyen van és szimpatikus, ott egy személyes beszélgetés alkalmával meg kell kérdezni, szerintem alapból megengedőbbek, ha látják, hogy komoly a beköltözési szándék, nem csak random érdeklődés.

nov. 27. 10:20
 5/10 anonim ***** válasza:
68%
Az állami idősek otthonában biztos hogy nem létezik ilyen! A Magán kézben lévőket meg meg kell őket kérdezni!
nov. 27. 11:01
 6/10 A kérdező kommentje:

4# köszi, hogy ezt leírtad, valóban nagyon kedves gesztus!

Az a "baj", hogy Budapesten, vagy akár Pest megyében keresünk otthont, errefelé meg szerencsére elég sok van.

Nézelődünk...

nov. 27. 11:18
 7/10 anonim ***** válasza:
20%
6-os! Ha tudod hogy van ilyen idősek otthona ahol a kutyát is be fogadják a gazdájával együtt. Akkor minek teszed ide ki a kérdést? Vagy konkrét otthon neve cime kéne? Azt itt ne várd! Ingább érdeklődj! Hátha akad, és a feltételekről meg minden képpen érdeklődj!
nov. 27. 11:22
 8/10 anonim ***** válasza:
De miert nem lehet telefonálni? Ha 20 vagy 30, akkor annyi helyre. Igazából nem sok. Pár órát raszansz a telefonalásra. De ha csak Pestről beszélünk akkor nincs annyira rengeteg magán otthon.
nov. 27. 19:25
 9/10 babyboom567 ***** válasza:

Hát sok sikert, de kb esélytelen.

A nagymamám testvére budai extraszuper apartmanos(tehát mintha egy garzonba laktak volna) magánotthonba volt a férjével,és még oda sem lehetett vinni állatot.

nov. 28. 20:02
 10/10 A kérdező kommentje:
Zuglói Olajágba lehet vinni, csak hát ára van...
nov. 29. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!