Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan szólom le ilyenkor...

Jogosan szólom le ilyenkor anyámat a kutyák veszélyeztetése miatt?

Figyelt kérdés

Van 2 Jack Russellünk, egy elég forgalmas utcában lakunk és amikor anyám hazajön, elhúzza a kocsibeálló kapuját és beáll a kocsival.

A kisebb kutya azonnal kirohan a kutyaajtón át az utcára, 1 méterre az úttól ahol percenként jönnek mennek a buszok, autók, majd miközben tolat a kocsival alatta mászkál a kutya mindezt úgy, hogy anyám tudja.

Elég lazán kezeli mondván a kutya okos, de mi van ha a másik oldalon meglát egy kutyát, sétaltatás közben olyankor mindig izgul és oda akar menni.

Nekem ilyenkor gyomorgörcsöm van és nem egyszer szóltam neki, hogy ez nagyon veszélyes de még neki állt feljebb.

júl. 19. 20:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
61%
Mit kellene tennie, átrepülni a zárt kapu felett?
júl. 19. 20:53
 2/19 anonim ***** válasza:
71%
Vagy elkezded nevelni a kutyákat, megtanítani, hogy ezt nem szabad, vagy adjátok át olyanoknak, akiknek van erre ideje. Mondjuk míg ide kiírtad ezt, máris taníthattad volna egy kicsit. Anyád nem hibás.
júl. 19. 20:59
 3/19 A kérdező kommentje:
Nem de jobban figyelhetne, mondjuk addig betenni a kutyát a kocsiba.
júl. 19. 20:59
 4/19 A kérdező kommentje:
Nincs sok időm tanítgatni a kutyákat, de én szoktam kivinni őket este. Illetve nem én fogadtam örökbe őket, nem én vagyok a gazdi hanem anyám és a tesóm, de így is én foglalkozom velük a legtöbbet.
júl. 19. 21:05
 5/19 anonim ***** válasza:
22%
De téged zavar ez, nem anyádat.
júl. 19. 21:08
 6/19 A kérdező kommentje:
Sajna csak engem zavar. Egyszer kell megtörténnie a bajnak..
júl. 19. 21:12
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem lehet megoldani, hogy addig a kutyaajtót eltorlaszolni, hogy a kutya ne tudjon kimenni az utcára?
júl. 19. 21:26
 8/19 anonim ***** válasza:
88%

Hát B+ neveld meg, ha ennyire zavar vagy félted őket.

Rövid idő alatt simán meglehet nevelni, hogy a kapu közelébe se menjen. Nálunk elég annyit mondani hogy “ül” vagy “marad” és egyik kutyánk se megy sehova 🤔

Ha anyádat és a tesódat nem zavarja, akkor így jártál; majd lesz sírás ha tényleg baj történik.

júl. 19. 21:32
 9/19 A kérdező kommentje:
Eredetileg volt a kutyaajtónak egy műanyag lapja amit ha beraktál lezárta, de a kutya addig kaparta amig le nem tört. Előszobában egy tárolós puffal szoktam lezárni ha tudom.
júl. 19. 21:33
 10/19 anonim ***** válasza:
93%
Mi is kinyitjuk a kaput, amig ki-beallunk az autoval, a kutyaink megsem szaladnak ki. A tieitek miert?
júl. 19. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!