Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van, vagy volt olyan családtag...

Van, vagy volt olyan családtagotok, akinél csendben kell(ett) maradni valamelyik tévéműsor közben? Ha igen, melyiknél és ki (volt) az?

Figyelt kérdés

ma 10:59
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Igen, apukámnál minden műsora közben kb, de főleg a híreknél, politikai adásoknál.
ma 11:08
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Nem egészen értelmezhetö a kérdés. Alapesetben ha valaki TV-t néz, akkor amelleett nem szokás beszélni, zajongani, hanem csöndben szokás maradni.
ma 11:09
 3/9 anonim ***** válasza:
34%
2, ez nem igazán kivitelezhető nappali-konyhás lakásokban, ahol a nappaliban van a Tv. Hogy mindenki üljön csöndben egesz este, míg valaki a tv-t nézim
ma 11:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én most is megkérem a családomat, hogy maradjanak csendben, ha tényleg nézek valamit, filmet, vagy akár az X-faktort. Cserében én sem telefonálok a Dédinek a kamaszaim Netflix sorija közben mellettük ülve.
ma 11:29
 5/9 anonim válasza:
64%
Nagyapám és nevelőapám voltak ilyenek: a híradó közben néma csendnek kellett lennie, tilos volt beszélgetni, mosogatni, nem mehetett a mosógép, a konyhai robotgép, a páraelszívó, nem volt szabad kinyitni a bejárati ajtót, mert ezek mind zajt keltenek és ők nem hallják a híreket. Amíg csak az MTV-n fél 8-tól volt az egyetlen híradó, ezzel együtt is lehetett élni, de mikor megjelentek a kereskedelmi TV-csatornák és fél 7-től este 8-ig tartott a híradó-Fókusz-megint híradó szentháromság, ami alatt lábujjhegyen kellett járkálni, eléggé zavaróvá vált a dolog. Főleg úgy, hogy bár feszülten figyelték a képernyőt és teljes hangerőn (háttérzaj nélkül) üvöltöttek a hangszórók, ha naiv gyerekként megkérdeztem az adás végén, mi volt a híradóban, fogalmuk sem volt róla.
ma 11:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem volt ilyen.

Édesanyám, ha most TV-t néz a szobájában, akkor természetesen nem zavargok ott.

ma 11:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ha filmnézés volt videón később DVD-n akkor a nappaliban kuss volt, ha beszélhetnékünk volt akkor már mondta hogy lehet kimenni. Ha a filmmel kapcsolatosan mondtunk valamit akkor is egyből "kuss legyen már!" főleg apám volt ilyen. Ha néha napján valami műsort néztek mondjuk tehetségkutatót na akkor is jöttek azzal hogy ne pofázzunk már, majd a reklámnál.

Ha híradó ment akkor nem volt ezzel gond ha, de ha jött az időjárás jelentés na akkor mindenkinek kuss volt. Jó akkor még nem volt az hogy megnézem a neten vagy a telefonon hogy milyen idő lesz, ez még abba az időbe volt.

Nagyapámnál egyedül akkor volt ez ha focimeccset nézett vagy Forma 1-et, na akkor sokszor az is zavart ha ott vagyunk és nem csendben nézzük a háttérben szigorúan a fotelja mögött kanapén, mert Ő ott ült közel a TV-hez mert csak akkor látta az eseményeket, a látótérben sem tartózkodhattunk és ha kimentünk szigorúan néma csendben, és ajtó becsuk finoman, nehogy megzavarjuk.

De a nagymamám sem volt sokkal különb amikor valamelyik sorozatát nézte, akkor ugyan ez volt a szabály.

ma 11:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt utálom, ha tv-t néznék és közben mellettem ülve telefonál a férjem. Olyankor úgy felhangosítom, hogy kénytelen legyen elmenni onnan. Én mindig kimegyek, ha hívnak, nem zavarom se tv-zés, se olvasás közben.
ma 12:29
 9/9 anonim ***** válasza:
72%
Ha együtt nézünk valamit, akkor értelemszerűen mindenki arra figyel és nem beszélgetünk közben. Ha meg valaki külön szeretne nézni valamit, az nézi a laptopján külön szobában.
ma 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!