Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van, vagy volt olyan családtag...

Van, vagy volt olyan családtagotok, akinél csendben kell(ett) maradni valamelyik tévéműsor közben? Ha igen, melyiknél és ki (volt) az?

Figyelt kérdés

nov. 26. 10:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
76%

Apám- forma 1. Elvonult és nézte. Azt se tudtam sokszor hogy otthon van.

Anyám - időjárás jelentés.

Ha beszélgettünk és valamelyik adón ami épp ment elkezdték mondani az időjárast, akkor mindig leugatott hogy kussoljak. "A! / Fogd már be! / kuss legyen már! / Fogd már be a pofád!"

Ilyen kedvesen..utána meg én voltam a kis buz1gyerek, hogy megsértődtem. Egy idő után nem is nagyon mondtam neki semmit hogy mi volt a suliba, tudtam hogy úgyis leszarja.

nov. 26. 15:49
 12/23 anonim ***** válasza:
64%
Mindenki családjában van ilyen személy! Nekem a férjem is ilyen!
nov. 26. 15:50
 13/23 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem alap dolog, hogy ha valaki nézi a tv-t, nem kezdek el mellette telefonálni/mással beszélgetni teljesen másról, vagy zenét hallgatni stb.

Mondjuk mi a párommal, ha együtt nézünk valamit, akkor nem néma csendben ülünk, hanem sokszor kommentáljuk az eseményeket, együtt nevetünk stb. Ez a családommal is így volt, mikor még otthon laktam a szüleimmel. Pl.egy szerencsekeréknél/legyen ön is milliosnál, vagy hasonló vetélkedőknél mindegyikünk találgatta a megfejtést/jó választ, szóval végülis mi is játszottunk. Párommal is ez megy, én szeretem.

nov. 26. 16:05
 14/23 anonim ***** válasza:
84%

Nem nagyon. Mondjuk nem volt sosem kábeltévénk. Ellenben ha este mesemondás volt gyerekkoromban és valaki akkor hívta aput, akkor szikrákat szórtak a szemeink és tekintettel öltünk volna, mert az esti hívás általában valami halaszthatatlan volt, ami miatt nem látjuk aput hetekig.

Olyan goromba, paraszt módon meg sose viselkedünk egymással, mint amit itt páran leírnak. Komolyan egy szaros kis időjárás jelentés fontos annyira, hogy így beszéljen valakivel az anyja? Szánalmas.

nov. 26. 16:42
 15/23 Metionin ***** válasza:
91%
Nálunk én voltam az, akinek nem lehetett megszólalni. Apám szinte egész nap a tv előtt ül, ráadásul rosszul hall, jó hangosan nyomja. De ha megszólaltam, vergődött. Sokszor nem tudtam miatta tanulni de simán olvasni sem, mert a saját gondolataimat sem hallottam a hangos tévétől. Alvás megint olyan volt, hogy anyám ordított vele nagyjából fél órát, akkor lehalkította de az is meg a fény is baromi zavaró volt, mert nagyjából 3 méterre volt az ágy a tévétől. Fűtési időszakban meg tudtam tőle őrülni, mert olyankor egy szobában voltunk mind, amint fizikailag elviselhetővé vált a hőmérséklet a fűtetlen szobában, inkább mentem oda tanulni meg aludni.
nov. 26. 16:49
 16/23 anonim ***** válasza:
84%

A férjem ilyen, kérdést is írtam róla.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazas..

nov. 26. 18:25
 17/23 anonim ***** válasza:
86%
16-os te ezt hogy az istenbe bírod ki?! Egyetlen egyszer voltam hajlandó meghallgatni egy egész híradót, azt is csak amiatt, mert a végén az apukámmal csináltak interjút és meg akartam nézni őt. De az a szenny, ami ment benne, felforgatta a gyomromat. Megkérdezted már, hogy mi a francnak kell ez neki?
nov. 26. 21:16
 18/23 anonim ***** válasza:
75%

Nálunk az volt, hogy kollégiumban laktam, 2 hetente, havonta jártam haza. Eleve 5-6 óra volt az utazgatás, gyakorlatilag 1-1 napomat elvitte és nyilván több hét után sztorikkal, élményekkel tele értem haza.

Az esetek 90%-ban ha frissen hazaérve elkezdtem mesélni, akkor konkrétan rám ordítottak, hogy "fogd már be a pofád" mert éppen bármi ment a TV-ben. Utána az volt, hogy már ne pofázzak mert fáradtak.

Barátok közt, rémhíradó (már akkoriban is így hívtuk, pedig messze nem volt ekkora propaganda), reklám, Mónika show. Nyilván elég szar érzés ilyen fogadtatásra hazaérni, aztán meg azért kaptam a leb_szást, hogy egész hétvégén hozzájuk se szóltam.

Lehet én vagyok rosszul bekötve, döntse el mindenki maga, melyik a fontosabb, egy közeli családtagunk üdvözlése, vagy egy szennycsatorna.

Azóta felnőttem és rájuk se nyitom az ajtót évek óta.

nov. 26. 23:54
 19/23 anonim ***** válasza:
70%

17. Otthon ezt látta, így rögzült neki. A múltkor pont panaszkodott nekem, hogy ő rá senki sem figyel, mindenki elhúz másik szobákba, rá nem kíváncsi senki. Mondtam erre, hogy te nem is hagyod hogy bárki megszőlaljon melletted, egész nap a hírek megy, úgy bírjuk ki, hogy elvonulunk.

16. voltam

nov. 27. 06:04
 20/23 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem meg tök alap, hogy csendben vagy, amikor a másik tévézik... Elég szomorú, hogy van, akinek ezt magyarázni kell.
nov. 27. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!