Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg bunkóság volt tőle?

Tényleg bunkóság volt tőle?

Figyelt kérdés
Mentem hazafelé valahonnan a járdán, jött hátulról sógorom az úton autóval. Intettünk is egymásnak, otthon mondtam hogy láttam őt. Apa megkérdezte hogy felvett? Mondtam hogy nem, erre megjegyezte hogy ez milyen dolog volt tőle, szégyelheti magát. Igaza volt ebben?
ma 16:55
 1/6 anonim ***** válasza:
59%
Eléggé. Legalább megkérdezhette volna, hogy merre mész és az?alapján eldönthette volna, hogy el tud-e vinni.
ma 17:00
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem ez elég nagy bunkóság volt. Legalább megállhatott volna megkérdezni hogy hali hova mész. Bár nem kizárható hogy sürgős dolga volt, és úgy sem tudott volna elvinni. Szóval ez attól függ. Ha nem volt dolga akkor az volt, ha igen akkor nem, bár egy pár szót beszélni akkor is megállhatott volna. Ezt csak akkor tudod meg ha megkérdezed a sógorod, de nem tudom hogy ér-e annyit az egész
ma 17:06
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
Jól esett volna ha megáll, de nem csinálnék ügyet abból sem hogy nem így tett
ma 17:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy alapból nem arra ment amerre te, akkor miért vitt volna el? Szerintem nem volt az. Én is sokszor látok ismerősöket a másik településen ahol dolgozok mégse állítok meg mindenkit hogy haza megy e vigyem e esetleg őket haza
ma 17:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk én megálltam VONA.

Volt 1 db alkoholista partjelző haverom.

Ő mondta erre: Mindenkit én sem csinálhatok....

ma 17:58
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Soha senkitől nem várom el alanyi jogon, hogy elvigyen. Szépen megköszönöm, ha megteszi, de ezt elvárni és pláne számon kérni, na az az oltári bunkóság (ezt nem rád értem, kérdező). Senki senkinek nem a taxiszolgálata, lehet dolga más irányban, lehet dolga sürgősen, amibe nem fér bele ismerősök leszólítgatása stb stb.
ma 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!