Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg bunkóság volt tőle?

Tényleg bunkóság volt tőle?

Figyelt kérdés
Mentem hazafelé valahonnan a járdán, jött hátulról sógorom az úton autóval. Intettünk is egymásnak, otthon mondtam hogy láttam őt. Apa megkérdezte hogy felvett? Mondtam hogy nem, erre megjegyezte hogy ez milyen dolog volt tőle, szégyelheti magát. Igaza volt ebben?
nov. 24. 16:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%

Nem, nem volt bunkóság.

A forgalmi helyzetől is függ, hogy egyáltalán meg tudott-e volna állni? Ha pl egy főútvonalon, a kérdezővel azonos irányban haladva közlekedett ("...jött hátulról sógorom az úton autóval.") , akkor, ha meg is tudott volna állni a forgalom feltartása nélkül, a kérdezőnek át kellett volna mennie a túloldalra, hogy beszállhasson. Főútvonal, nincs zebra, stb.

Ha egy pici mellékutcában történt az eset, akkor is lehet ezer oka annak, hogy a sógor nem állt meg: nem arra ment, nem ért rá, miért játszana ingyen taxist, stb.

Szerintem egyáltalán nem volt bunkó a sógor, ellenben a kérdező apjának komoly problémái lehetnek egy közlekedési szituáció megértése körül.

nov. 24. 21:12
 12/19 anonim válasza:
84%
Szerintem egyáltalán nem volt kötelessége, hogy felvegyen. Szép lett volna, de az is lehet hogy épp sietett valahova, vagy dolga volt, vagy bármi más, esetleg teljesen másik irányba ment, és ezért nem hibáztatható szerintem.
nov. 24. 21:24
 13/19 Darius- ***** válasza:
22%
Igen
nov. 24. 22:32
 14/19 anonim ***** válasza:
92%

Az sem mindegy,milyen messze voltál otthonról.

Ha csak 200mre akkor nem érdekes,ha 2kmre,akkor másabb már.

De lényeges még,(ahogy az egyik korábbi hozzászóló is írta)a forgalmi helyzet is.

nov. 24. 23:33
 15/19 anonim ***** válasza:
81%
Dehogy volt. Ennyi erővel a fél napon keresztül játszhatná az ingyen taxit mindenkinek, rokonnak, ismerősnek. Meg általában az ember nem azért ül kocsiba, hogy pazarolja a benzint, hanem mert dolga van. Gondolom épp ment valahova, és nem is fért volna bele az idejébe. Senki nem úgy indul el otthonról, hogy 1 órával hamarabb, mert hátha összefutok a fél faluval, akiket hazakocsizok.
nov. 25. 16:14
 16/19 anonim ***** válasza:
89%
Az esetleg nem merül fel, hogy dolga volt, időpontja volt, stb? Na, esetleg?
nov. 25. 18:06
 17/19 anonim ***** válasza:
70%
Én településen belül senkit nem veszek fel, maximum ha a buszmegállóban az én oldalamon áll és én is a másik városba tartok.
nov. 26. 09:30
 18/19 A kérdező kommentje:
Eléggé vegyes vélemények születtek
nov. 26. 17:04
 19/19 Kései Sirató ***** válasza:
58%
Nem volt bunkóság. Ha meg lett volna beszélve, akkor lenne bunkóság, így nem az.
nov. 27. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!