Hogyan tudnám elfogadtani a lányommal az új páromat?
Sziasztok!
Én egy 45 éves férfi vagyok, az új barátnőm 19 éves.
Az a baj, hogy a barátnőm a lányom osztálytársa volt az általános iskolában.
A kapcsolat óta a lányom nem nagyon keresi velem a kapcsolat, pedig nekem nagyon hiányzik.
Nem tartom magam perverznek.
Miért lennék az?
1) Nem vagyok a "kis barátod"
2) Nem gázoltam át senkin, senkinek nem akartam rosszat ezzel a kapcsolattal, egyszerűen így alakult, hogy a barátnőmmel egymásba szerettünk.
Kérdező, tudod miért mondja mindenki azt, hogy átgázolsz a lányodon? Volt egy mondatod, most nem fogom megkeresni. A lényeg, hogy az egyik válaszoló megkérdezte tőled, hogy vajon fordított esetben, ha a lányod egy 45 éves férfit, mondjuk az egyik munkatársadat mutatná be barátjaként, az vajon hogyan esne Neked. Erre azt válaszoltad, hogy nem tudod hogyan reagálnál, de reméled, hogy enm fog ilyesmire sor kerülni. Látod???!!! Ebben benne van, hogy TE SEM örülnél fordított helyzetben.
Szóval ha Te nem vagy képes ép ésszel belátni, milyen idiótán nézel ki egy 19 éves szinte még kislánnyal az oldaladon, akkor sajnos bele kell törődnöd, hogy a lányodat nem nagyon fogod innentől látni...
Gondolj már bele ember... Ez olyan, mintha a saját lányodat d*gnád! Undorító, nemde?
Jaaa, hogy nem a te véred - és? Attól még ugyanolyan kislány, mint a te lányod! 10 évvel ezelőtt ez a lány még csak egy 9 éves kislány volt, te meg már akkor is 35 éves érett férfi - illetve 10 év múlva a kishölgy még szintén egy fiatal nő lesz, téged meg már lehet, hogy javában bácsiznak...
Mellesleg az én apám is tőlem nem sokkal idősebb lányokkal kavargat - meg is romlott vele a kapcsolatom. Már nem azt látom benne, hogy "apa", hanem csak egy ismerős, maximum egy haver. Nem tudnám már úgy megölelni például, mint régen, kislánykoromban, hiszen az van előttem, hogy "úristen, tőlem 2-3 évvel idősebb női vannak, lehet, hogy bennem is a nőt látja, nem a gyerekét?". Ijesztő - és undorító...
Érdekelne mennyi idő telt el azóta,hogy nem keresi a kapcsolatot veled a lányod? Egyébként próbálj meg türelmesnek lenni,és minél többet kettesben lenni vele és beszélgetni.
Le lehet pontozni,de én nem értem miért fújjognak le sokan.
Az én apám (igaz 57 éves)tőlem két évvel fiatalabb nővel jár. Biztos én is megdöbbentem volna annak idején,de elfogadnám,mert az apám és szeretem, és örülnék,hogy boldog. Még lehet jó is lett volna,hogy jobban megért a fiatal barátnő mint egy idős.
Itt szerintem csak az lehet majd a gond,hogy a hölgy majd még gyereket szeretne és lehet,hogy te már nem. De remélem boldogok lesztek és a lányod is megbékél.
Egy 30 éves nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!