Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám elfogadtani a...

Hogyan tudnám elfogadtani a lányommal az új páromat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én egy 45 éves férfi vagyok, az új barátnőm 19 éves.

Az a baj, hogy a barátnőm a lányom osztálytársa volt az általános iskolában.

A kapcsolat óta a lányom nem nagyon keresi velem a kapcsolat, pedig nekem nagyon hiányzik.

2012. márc. 26. 20:50
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
99%

"Tudom, hogy nehéz neki de neki is alkalmazkodnia kéne az ehhez a helyzethez."

erre gondoltam, amikor önzőnek neveztelek. a lányod nyelje le a békát, fogadjon el téged így, sőt, még a vele egykorú csajt is mostohaanyukaként, mert te azt szeretnéd, ha neked a lehető legjobb lenne. az nem baj, ha neki szar, csak neked legyen minden jó! egy új, fiatal barátnő, és egy nagylány, aki mindig előveszi a legszélesebb mosolyát, amikor hozzátok indul.

a lányod más (a te) döntésed miatt kell, h rosszul érezze magát, te meg még a saját döntésedért sem vagy hajlandó vállalni ezt a "kis kellemetlenséget"

nagyon gáz vagy, és nem feltétlenül azért, mert 45 évesen 19 éves barátnőd van. ha én lennék a lányod én se nagyon keresgetnélek, mert lesz.rod, h ő mit érez

2012. márc. 26. 21:40
 22/47 anonim ***** válasza:
97%
Ha az én apám lennél elküldtelek volna a halál f*szára és ott hagytalak volna.
2012. márc. 26. 21:46
 23/47 anonim ***** válasza:
83%

Én írtam azt, hogy mit tennél fordított esetben. 19 éves lány vagyok én magam is. (remélem, nem gond, ha tegezlek)

Nem kell választanod, gyönyörűen sarokbaszorítottad a lányodat. Ha kell az apja, akkor elfogadja, hogy egy korabeli lányt emeltél barátnői rangba, ha úgy tetszik, helyeztél a lányod elé. Ha hiányozni fogsz neki, akkor lenyeli a békát, nyertél. (De vajon megéri haragban lenned a lányoddal, csalódást okozni neki, megtörni a jó viszonyt egy olyan kapcsolatért, aminek valószínűleg nincs jövője?)

A kérdés szempontjából teljesen mindegy, hogy valójában milyen harmonikus a kapcsolatod a pároddal. Mit lát a lányod? Azt, hogy az apja disznó, akár a többi pasi, amint jön egy friss hús, eldobja az eszét, megalázva ezzel őt. Mert hidd el, ez megalázó számára.

A lányod ugyan felnőtt nő, de mindig a lányod marad, érte és a kapcsolatotokért vagy felelős és nem egy románcért (nem tudom, mi másnak nevezzem, nem véletlen, hogy a társadalmunk ennyire nem fogadja el az ilyen kapcsolatokat, de ez most mindegy is.)

Ahogy itt a legtöbben visszataszítónak tartjuk, úgy nyilván a lányod is annak tartja. A nagy, erős, okos férfiről kiderül, hogy őt is a szíve és/vagy farka vezérli. Csalódás. Persze ezt minden fiatal felnőtt megszokja, a felnőttek sem feltétlenül okosabbak, csak többet láttak. Nem piszkálgatni akarlak, csak azt, hogy lásd, mit él át a lányod. Ehhez mérten vajon kinek kell megértőbbnek lennie?

2012. márc. 26. 21:51
 24/47 anonim ***** válasza:
95%

Most hogy így belegondolok, hogy az egyik osztálytársamat döngetné az apám az ágyában,wwáááá...

18/l

2012. márc. 26. 21:55
 25/47 anonim ***** válasza:
67%

Ez kamu kérdés!

Melyik az a 19 éves, akinek egy 45 éves pasas kell?

2012. márc. 26. 21:56
 26/47 anonim ***** válasza:
86%

"Ez kamu kérdés!

Melyik az a 19 éves, akinek egy 45 éves pasas kell?"

24-eske vagyok. Lehet, hogy kamu, hidd el, remélem is. Viszont az biztos, hogy nem egy korombeli lány dobta már le a bugyiját a szomszédbácsinak, az apu haverjának, az (egyetemi) tanárának, szóval simán elképzelhető.

2012. márc. 26. 21:59
 27/47 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: van olyan. Mert "menő", meg különben is, akármi a munkája a "bácsinak" (mert nem sok választja már el ettől, 10-15 év...), valószínűleg több jövedelme van, mint a lánynak, ergo minimum eltarthatja, de vehet neki ezt-azt, fuvarozhatja, elviheti ide-oda...
2012. márc. 26. 22:01
 28/47 A kérdező kommentje:

Nem éri meg haragban lenni vele, és nagyon remélem, hogy megbékél.

De a barátnőmmel sem akarok szakítani.

2012. márc. 26. 22:05
 29/47 anonim ***** válasza:
7%
Mindig boldog vagyok ha ilyeneket olvasok itt, hogy idősebb férfinek összejön fiatalabb kiscsaj, remélem majd én is szerencsés leszek :P
2012. márc. 26. 22:07
 30/47 anonim ***** válasza:
100%
Hát én agyf*szt kapnék, ha apám összejönne egy korombeli csajjal. Szerintem nem nagyon fogja megszokni a helyzetet, meg addigra talán véget ér a románcotok.
2012. márc. 26. 22:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!