Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám elfogadtani a...

Hogyan tudnám elfogadtani a lányommal az új páromat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én egy 45 éves férfi vagyok, az új barátnőm 19 éves.

Az a baj, hogy a barátnőm a lányom osztálytársa volt az általános iskolában.

A kapcsolat óta a lányom nem nagyon keresi velem a kapcsolat, pedig nekem nagyon hiányzik.

2012. márc. 26. 20:50
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező,te egy büdös retardált disznó vagy,szégyelld magad.A lányod helyében soha az életben nem keresnélek,elköltöznék a világ másik felére,hogy ne lássalak.Undorító.Ki lehet moderáltatni.De mindegy,úgysem fog eljutni a hülye agyadig,hogy ezzel mit teszel a lányoddal.Van egy ismerősöm,akinek ugyanilyen szemét faterja van,mint te,kb a lányával egykorú barátnője van,és lezbi lett.Ez kell neked?Néha amúgy nekem is megfordul a fejemben,hogy minden pasi ilyen retardált?De szerencsére nem,akadnak normálisak is.Igaz,kevés,de legalább akad:)

Ja a barátnőd meg úgyis dobni fog:)Mit vársz egy olyantól,aki ilyen körülmények között jön össze veled?

2012. márc. 26. 22:21
 32/47 anonim ***** válasza:
71%
Kamu,nem jött be barátom:)
2012. márc. 26. 22:25
 33/47 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a lányod alkalmazkodott a helyzethez: nem keres Téged többé...

Megérte?

Gratulálok...

2012. márc. 26. 22:45
 34/47 anonim ***** válasza:
100%

17

a lányod alkalmazkodott a helyzethez azzal, h hátat fordított neked. úgyhogy most ez az új helyzet, amihez meg neked kell alkalmazkodnod: van egy 19 éves barátnőd és egy lányod, aki látni se nagyon bír emiatt. ne tőle várd a megoldást. mégiscsak te lennél (elvileg) az érettebb. felnőtt férfi, édesapa...

2012. márc. 26. 22:56
 35/47 anonim ***** válasza:
5%

Nehogy már ezek a dilis csajok itt elvegyék a kedved, nem tudom miért támadnak ennyire, sokszor hallunk/látunk olyat, hogy fiatal csaj idősebb férfival van együtt. Több itteni kérdésnél pedig, mikor felvetődik, hogy miért van olyan sok lány idősebb férfival együtt mindegyik lány kórusban válaszolja, hogy mert azok érettebbek, megalapozott a jövőjük, egzisztenciájuk van, stb... 80%-uk büszkén írja, hogy ők bizony egy velük egykórú fiú mellett el sem tudnák képzelni magukat.

A lányod idővel megbékél, mást úgysem tud csinálni végül is :P

2012. márc. 26. 23:25
 36/47 anonim ***** válasza:
91%
Uhhh, nah ez undorító! A 19 éves kis barátnőd fontosabb, mint a lányod? Én megmondom őszintén, nem tudnálak tisztelni ezek után. Értem én, hogy nem akarsz egyedül maradni örök életedre, de basszus, miért pont egy régi osztálytársa? Az hülye ürügy, hogy jahj a szerelem. Középkorú férfi vagy, nem egy kiskamasz.
2012. márc. 26. 23:27
 37/47 anonim ***** válasza:
36%

45 évesen 19 éves barátnő jól tolod, minden elismerésem .

Aztán ha 30 lesz akkor dobd és keress megint egy 19 évest.

2012. márc. 27. 00:45
 38/47 anonim ***** válasza:
90%
Eg utolsó sz*r alak vagy, amiért elvárod, hogy a lányod nézze el a te abberációdat. Az egy dolog, hogy neked 19 éves csaj kell ( ki tudja meddig fog hülyíteni), de a lányod az első. És megérdemelnéd, hogy a lányod meg egy hozzád hasonlóval (korban) jöjjön össze. Tudd csak meg milyen érzés. Bár téged az sem zavarna, ha már ilyen agyad van.
2012. márc. 27. 10:30
 39/47 anonim ***** válasza:
84%
hát elég gáz vagy apuci. Én szerintem nem állnék veled szóba egy ideig.
2012. márc. 27. 10:46
 40/47 anonim ***** válasza:
75%

34 Hű de romantikus.Saját egzisztencia és pénz pénz pénz

Ezért néznek minden nőt Q-nak!

Lepontoztalak:)

Apukám,te egy perverz állat vagy,semmi több.A barátnőd meg Q.Összeilletek.Mindig is "imádtam" az ilyen abnormális párocskákat meg azokat a "férfiakat",akik kihasználják a kislányok apakomplexusát.Egészségetekre!

2012. márc. 27. 17:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!