Hogyan tudnám elfogadtani a lányommal az új páromat?
Sziasztok!
Én egy 45 éves férfi vagyok, az új barátnőm 19 éves.
Az a baj, hogy a barátnőm a lányom osztálytársa volt az általános iskolában.
A kapcsolat óta a lányom nem nagyon keresi velem a kapcsolat, pedig nekem nagyon hiányzik.
Kedves kérdező!!
Ne kecsegtesd magad hamis illúziókba!!Szállj le a földre és férfiként VÁLASSZ!!!Vagy a lányod,vagy a barátnőd.Ha ragaszkodsz a lányodhoz és megtartod a barátnőd,akkor a lányod nagyon megsínyli ezt a kapcsolatot!Ezt fogd föl!Hol van benned az empátia?
Szerintem te el se tudod képzelni, hogy mit érezhet a lányod! Nagyon megalázó lehet neki. Én a helyébe elsüllyednék, és soha többet nem keresnélek.
Most legyen eszed és válaszd inkább a lányodat! Barátnőd akárhány lehet, de a lányodat ha most elveszíted, soha többet nem kapod vissza...
sehogy. nem várhatod el a lányodtól, hogy elfogadja a vele egykorú egykori osztálytársát, mint az apja párját! főleg ebben korban...
ők 8 évig együtt jártak iskolába, neki saját, nagyon is más típusú emlékei vannak erről a lányról. hogy te a lányod korabeli lányokra hajtasz nem vet rád jó fényt az ő szemében, épp elég ezzel saját magában megbírkóznia - remélhetőleg nincs olyan pechje, h mellé még néhány bárdolatlan stílusú haverja is cinkelje ezért a saját baráti társaságában. gondolj bele, egyáltalán nem könnyű neki.
próbáld meg a kettőtök viszonyát rendezni vele. ez a max, amit tehetsz. szervezz programot, hívd sűrűn telefonon, találkozzatok kettesben az "új párod" ne legyen ott, ha vele találkozol. hatalmas önzés a részedről azt elvárni tőle, h még jó képet is vágjon az új szerelmedhez.
soha többé nem keresnélek a lányod helyében az tuti! te jó ég ez annyira gáz!!! :S
Fúj, gondolom sok pénzed van, azzal talán 2-3 évet kihúz melletted a csaj, aztán dob is. Nem fogja az öreg gilisztát sokáig élesztgetni, nehogy azt hidd!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!