Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon el vagyok keseredve,...

Nagyon el vagyok keseredve, lassan beleőrülök, mit tegyek? Anyós kérdés.

Figyelt kérdés
Az anyósom nagyon szeret engem. Alapjában véve nekem sincs vele bajom. DE! Iszonyatos adósságot halmozott fel (megélhetési gondok miatt) és most a fia (az én párom) külföldön dolgozik részben emiatt, hogy ki tudják fizetni. Párom nem tudja csak a tartozás 20 %-át. Sokszor nem érti miért kell neki hazaküldeni havonta 140.000 Ft-ot és miért nem elég úgy hogy anyóséknak is 70.000 Ft bevételük. Ketten élnek anyósék. Egyrészt hazudok a páromnak, mindig két tűz között vagyok, mert úgymond én vagyok a közvetítő amikor például anyós kitalálja pluszban mennyi pénzt utaljon a fia azt persze én mondom el, mert neten mi tudunk beszélni. Nagyon sajnálom a párom, mert szeretne többet félretenni de nem tud! Minden nap legalább kétszer felhív. Minden pitiáner problémáját elmondja, ami lelkileg nagyon megterhelő. Én is mennék párom után de amit ő csinál nem bírnám. Kb. 4 évig kint kell lennie hogy az adósság lemenjen és ő is tudjon félre tenni. Mi külön szeretnénk majd költözni, anyós azt hiszi majd hozzájuk költözöm. Bár ez lenne a legkisebb gond megmondani neki hogy nem. Eltervezi milyen munkákat kell a házon megcsinálni (amit valóban meg kéne) de úgy érzem be akarja osztani a fia maradék pénzét is. Sajnos anyós most is munkanélküli. Nem tudom meddig bírom, illetve meddig kell nekem belefolyni a mindennapi dolgokba. Ha napi egy telefonhívás van akkor az kb. 20 perc mindenről tudni akar. De van hogy 4-szer is hív, mikor megy busz, hívjam fel neki ezt azt (ingyen tudok bárkit hívni). Néha már gyomoridegem van ha látom keres. Nagyon negatív ember ha valami nem úgy jön össze ahogy akarja előadja, hogy jobb lenne meghalni. Ezt persze páromnak nem mondhatom el, mert őt sem akarom idegesíteni. És ez csak gyűlik gyűlik bennem. Annyira reménytelennek látszik, hogy egyszer majd ketten lehetek azzal akit szeretek és nem kell támogatni a szülőket. Szóval mit tanácsoltok? Bocs hosszú lett.
2012. márc. 26. 16:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"Mivel moderálva lett a hsz-em (erős, de egyáltalán nem vulgáris), ezért röviden összefoglalva: elképesztő vagy, és nem lennék a férjed helyében. Semmilyen tartás sincs benned."

Hát te hülye vagy már bocs... Éppen arról van szó, hogy szerencsétlen ember kint gürizik, hogy az idióta szüleit el tudja tartani, és a felesége eltitkolja a személyes gondjait, hogy legalább ezzel ne terhelje a férjet? Éppen akkor nem lenne tartása, ha még a saját nyavalyájával is a férjet nyúzná!!! Mi bajod van neked, ember??? Hány éves vagy, 16?

2012. márc. 26. 17:18
 22/27 A kérdező kommentje:
Valami megoldást találni fogok, köszönöm!
2012. márc. 26. 17:27
 23/27 anonim ***** válasza:

21-es

Te egyáltalán elolvastad a kérdést? (Nem mellesleg egy kis illedelmet tanulhatnál, mert eléggé alpári stílusod van.) Eltitkolja hogy mégis mekkora az adóssága az anyjának. Kapís? Nem azzal van a bajom, hogy nem nyivákol, hanem hogy nagyon komoly családi gondokat nem mond el. Az egy dolog hogy az anyja nem képes, de hogy még a felesége sem (akinek jóban rosszban együtt kellene lennie a férjével)?

2012. márc. 26. 18:40
 24/27 anonim ***** válasza:
tiszta röhej az egész. mi az hogy "jaj nekem kellene hallgatni anyós nyavajgását" hát hol van ez ahhoz, amit a párod csinál????? nagyon gáz vagy
2012. márc. 27. 11:42
 25/27 anonim ***** válasza:
a válaszokat nem olvastam, csak a kérdésed, de én biztos, hogy pont nem anyósnak falaznék. Ha már felhalmozott egy adósságot, igen is fizesse ő. lehet segíteni, viszont nekem úgy tűnik, hogy lényegében az egészet a fiával akarja kifizettetni. Én megmondanám a mamának, hogy ha van bőr a képén, álljon a fia elé, és mondja meg, hogy mennyi kell. Szerencsétlen dolgozik más hülyeségéért.
2012. márc. 27. 13:40
 26/27 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Hidd el nem halnának éhen ha a kedvesed nem támogatná őket:)

Csak így kényelmesebb.

Amit én tennék a helyedben:

Utána mennék életem szerelmének kerül amibe kerül, és vissza se néznék.

Együtt már sokkal könnyebb lenne megoldást találni.

2012. márc. 29. 20:45
 27/27 anonim ***** válasza:

Bocs ez még lemaradt:

egyik: nagyon nehéz ám éhen halni,

másik: max böribe kerülnek az adósság miatt, ott meg ugye van kaja.

2012. márc. 29. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!