Mit szóltok, hogy sok családot érintő "szolidaritási adót" tervez bevezetni a kormány? (Tudom, hogy nem pont ez a kategória, de sok családot érinthet a kérdés. )
Kényszerből... pff. Hogy én mit szólok ehhez? Azt hogy ha nem akarják hogy mki kimenjen külföldre elkeseredettségében akkor adjanak tisztességes fizetést és megélhetést! Hogy 45 év munkaviszony után a 15 éves kora óta FIZIKAI munkát végző édesapámnak ne kelljen az éhhalállal szembe nézni!! Támogassák azt aki itt van és dolgozik!!! Erről ennyit.
Részemről Ausztria szebb jövőt ígér, vagy egyéb másik ország. Inkább fizetek pár ezer ft-os szolidaritási adót a többszázezres fizumból mint hogy itt éljek.
Le lehet pontozni, nem érdekel.
22/L
Micsoda?!Hogy még külföldre is utánuk akar nyúlni a magyar kormány, hogy sarcolhassa őket?!Hát, ez a pofátlanság netovábbja.Nem tudom, miért nem váltották még le őket, a sok tüntetés ellenére sem, de nagyon ideje lenne már!
Mellesleg hogy akarják behajtani rajtuk?
Persze, csak képzeld el azt a sok-sok fiatalt (és nem fiatalt), aki nem kap munkát itthon és kényszerből kimegy dolgozni.
Vagyis itthon le sem sza...ják, de az adójára igényt tart a kormányunk!!
Azt mondták be a rádióban az imént,
hogy a magyar lakcímmel rendelkező, külföldön munkát vállalókra akarják kivetni!!
(Most azon "dolgoznak", hogy elkerüljék az unió rosszallását, a kettős adóztatás miatt.)
Hát, akkor ne legyen kettős adózás, akkor elkerülik a rosszallást!
A külföldiek normálisabban bánnak a magyarral, mint a saját kormánya.Szégyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!