Miért nekem kell vigyázni azokra a gyerekekre akiknek a szüleit meghívjuk vendégségbe?
Tegnap jöttek vendégek, 2 házaspár. Mindkettő elhozta a gyereküket, 3 és 4 évesek. A párom beszélgetett a vendégekkel, én meg rohangáltam a gyerekek után.
Egyrészt, hogy ne essen bajuk, másrészt hogy ne tegyék tönkre a lakást. Pedig nem az én dolgom lett volna, szerintem.
Ilyeneket én többet nem hívnék meg, akármilyen jó barátok. :( Vagy észreveszik magukat legközelebb, vagy ennyi volt.
Nehogy már neked kelljen idegen gyerekek után rohangálni, aztán meg takarítani.
Hozzám akárki jött eddig gyerekkel, mindig figyelt rá. Ha már kicsit nagyobbak (3 év felett) és lehetett beszélgetni velük, akkor én is foglalkoztam a gyerkőcökkel, de fegyelmeznem nem kellett. Persze, ha pont én voltam közelebb és olyat csináltak (pl érintőkijelzős telefont felkapták), akkor rájuk szóltam, kivettem a kezükből, de azonnal ott volt valamelyik szülő és átvette.
Olyan is volt, hogy maga a szülő állt neki elpakolni a törékenyebb tárgyainkat egy felsőbb polcra, nehogy egy óvatlan pillanatban lekapja a gyerek.
De kutyás ismerőssel is volt olyan, hogy a kutya odacsurrantott a kőre, ő ugrott és feltakarította, csak az eszközöket kérte kézhez, mert nem tudta, hogy mit hol tartunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!