A barátomékhoz megyek vendégségbe a hétvégén. Számíthatok kérdésekre? Ha igen akkor milyenekre?
Attól függ, hány éves vagy.
Ha középiskolás: milyen jegyeid vannak, milyen tantárgyat szeretsz, mik a terveid, hova mennél továbbtanulni, stb. Ha egyetemista/főiskolás: milyen szakra jársz, milyenek az előadások, albérletben/kollégiumban laksz, milyen nehéz az iskola, stb.
Vannak általános kérdések, pl. hobbi, szórakozás.
Minden fiús-mama, mint leendő menye, úgy tekint arra a lányra, akit a fia bemutat nekik.
Tehát:
1. Tudsz-e sütni-főzni, mit hogyan csinálsz a konyhában? Persze mindezt kereszt-kérdés formájában: pl. az én anyósom azzal kezdte, hogy ő a piskótát így megy így szokta készíteni, én hogyan csinálom? Amikor kimentünk "levegőzni" a kertbe, apósom rámutatott egy zöldfélére, megkérdezte, hogy szerintem az milyen fajta paprika-tő. Mire én mondtam, hogy az nem paprika, csak gaz, amit ki kell húzni. Erre megnyugodott.
2. Mikor, hogyan szoktál takarítani, mosni stb.
3. Mit tanulsz, mi akarsz lenni, hol akarsz dolgozni?
4. Hány gyermeket akarsz, akartok, hol fogtok lakni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!