Neveletlen gyerekekkel vendégségbe menni?
Hát én tuti rákiabálnék a kölkökre.
Lehet, hogy nem az én gyerekem, hogy rászóljak, de az én lakásom!!!
A szülőknek is simán szólnék, hogy tegyék takarékra a gyerekeiket.
Tudod a sztori ismerős,mert nekem is vannak ilyen ismerőseim ahol a két gyerek istencsapása,és a szülők észre sem veszik.Jobban mondva nem akarják észrevenni.
Nálunk is ez volt,de apám hamar megunta.Először szólt a szülőknek,hogy ideje lenne a fiúkra rászólni,mert már túl lépték a határt amit egy idegen helyen elfogadható.Az anyuka rögtön elkezdve védeni a kölykeit.Erre apám csak annyit mondott,hogy ne várják meg míg ő állítja le a fiúkat,mert elég hangosan tud fegyelmezni.HA nem tetszik akkor köszönöm,hogy itt voltatok,de kívül tágasabb..
Elmentek,és később hallottuk,hogy nem az apám volt az egyetlen aki kidobta már őket..Ma már szinte senkihez nem tudnak menni,csak 1-2 családhoz akik hasonlóan mint ti,nem mernek szólni,de a frász kerülgeti őket.
Tessék megmondani anyukának,hogy álljon a sarkára,és szóljon rá a kölykökre,ha a szülők nem képesek.Ha rumlit csinálnak akkor rájuk kell szólni,hogy tegyenek rendet.Ha nem tetszik a szülőknek,akkor tessék ajtót mutatni,hogy akár haza is lehet menni..
Még mielőtt nem olvastam a további kommentjeidet, biztos voltam benne, hogy apukád egy öntörvényű, agresszív ember. Ha nem is tettlegesen, de verbálisan biztos.
Nem csoda, hogy a barátja is ilyen, mindenkit semmibe vesz, őt körbe kell ugrálni. Madarat tolláról... , ugye.
A kérdésre a válasz, mert bunkó, érzelmi intelligenciája nulla, ezért viszi őket, és nem szól rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!