Kiváncsi vagyok hány olyan családos nő van itt aki dolgozik és közben a háztartásat is vezeti?
Ha NEKED nincs munkád, de a szüleid tartanak el, akkor a TE KÖTELESSÉGED lenne a háztartást vezetni (mosogatás, fözés, takaritás), MERT TE nem csinálsz semmit, anyád dolgozik, meg apád is.
A ehyledben leégne a képemröl a bör, hogy ingyenélöként lakom náluk és még nekem áll feljebb, hogy a másikak a MUNKA UTÁN nem kezdenek neki az otthoni munkáknak, miközben én a számar járatom csak.
De tudod a háztartás alapból nem CSAK anyukád dolga.
Annyira szürreális, ahogy elképzelem, hogy anyukád ül a gép előtt, te meg apukád csak nézitek, és vártok, hogy legyen valami.
Előzőnek igaza van; ha munkanélküli felnőtt lennék, otthon laknék, és a szüleim dolgoznának, eltartanának, a minimum az lenne, hogy tisztaság és ebéd/vacsi várná őket.
Akkor leírom megint a gyengébbek kedvéért.
Nem fizetek ugyan számlákat de mindent amire szükségem van én veszem meg magamnak a saját pénzemből mivel több mit 1 év munkaviszonyom van és kapok támogatást. Soha nem kérek anyáméktól pénzt. Aki ingyenélő az tesőm mert ő mindíg anyámékat húzza le és szart sem csinál itthon.
És ezt am úgy kell elképzelkni h én meg apám gürizünk anyám meg mereszti a nagy seggét. Épp ez az h mikor munkám volt is MINDENT én csináltam meg ő meg szarik mindenre. Nem tudom már hogy írjam h felfogjátok.
ÉN GÜRIZEK Ő TESPED A GÉP ELŐTT.
Nem mondta senki h CSAK az ő dolga, de nem is CSAK az enyém. Épp úgy felemelhetné a seggét a kúrva játékja elől mit ahogy én megteszem h felállok és elmosogatok.
Más: Arra nem képes hha bográcsolunk v valami akkor kitolja a fejét. Csak zabálni jön de az is annyi h szed és megy a gép elé
Ha fordítva lenne, akkor is kiakadnál? Mármint anyukád csinálná a "dolgát", és apukád tespedne a gép előtt?
Mert én sok családot ismerek, ahol ez van. Apuka egész nap nézi a netet megbabonázva, anyuka meg dolgozik, főz, mos, takarít, gyereket nevel. Az én anyukám is anno. Sok nőnek sajnos ez a sorsa.
Úgyhogy rengeteg nő van, aki dolgozik és háztartást vezet tespedő férj mellett. A helyzet nem új, nálatok csak a szereposztás változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!