Kiváncsi vagyok hány olyan családos nő van itt aki dolgozik és közben a háztartásat is vezeti?
Nem. Szőp is volna. Házas. Nem váltak el a szüleim.
Nem. Valami idióta játékkal játszik. Ilyen netes valami. És akikkel ott játszik... hát nem tudom de fontosabbak már neki mint a családja.
Az egyiknek gyereke született. Vett nekik babaruhát nekem meg egy lakatra sajnált pénzt adni
Mennyi idős vagy? Hol laksz? (Mármint együtt a szüleiddel vagy külön?)
Mennyit dolgozik anyukád? Apukád dolgozik? Ő mennyit?
TE mit csinálsz közben? Mert azt azért nem igazán várhatod el, hogy anyád MUNKA UTÀN háztartást vezzesen, te meg elvárod, hogy kizsolgáljon.
NORMÁLIS családban a háztartást az egész család (minden felnött illetve 10 év feletti ygerek) EGYÜTT végzi, így nincs, hogy EGY ember a munka után még otthon is tart egy -két plusz müszakot, miközben a többi heverészik vagy szórakozik. Nálunk MINDENKINEK megvan a feladata a háztartásban (is), és NEKEM is van otthon szabadidöm.
Én is dolgozom, 1 kisfiú, 1 férj, reggel én viszem a kicsit, heti 3x du is én hozom el. Utána bevásárlás, patika, itthon, mosás-teregetés, vacsora, fektetési procedúra stb.
Nálunk a férjem ilyen, hazajön és irány a gép. Bármit kérek tőle morog, állandóan ismételnem kell magam, mert nem figyel rám.
Ilyen szempontból sokkal könnyebb volt az én gyerekkoromban, nem volt net, TV csatorna is csak 1.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!